Într-o zi, viața îți va face cel mai frumos cadou oferindu-ți un om alături de care să fii fericită. Dar până atunci, se va asigura că vei fi destul de puternică și că ți-ai învățat toate lecțiile.

                             Oamenii potriviți nu apar niciodată în calea noastră atunci când îi așteptăm, atunci când îi chemăm sau atunci când îi implorăm să rămână. Ei apar în viețile noastre atunci când avem cea mai mare nevoie, fie pentru a ne oferi lecții importante fie pentru a ne fi alături atunci când toți cei în care aveam încredere și care ne-am fi așteptat să fie prezenți aleg să plece și să se facă nevăzuți.

                             Fericirea nu are niciodată chipul pe care ne-am aștepta să îl aibă, nu vine niciodată atunci când vrem și nu rămâne niciodată atunci când suntem siguri că va rămâne. Viața ne surprinde mereu, uneori plăcut, alteori nu. Suntem nevoiți să ducem doruri grele, să ne luptăm cu noi înșine pentru alți oameni și să renunțăm la părți din sufletele noastre pentru a-i vindeca pe unii care mai apoi pleacă fără să aibă vreun regret.

                             Dar sunt și unele momente atât de frumoase în care viața ne surprinde în mod plăcut. Așa că nu ai de ce să îți faci griji. Ce e al tău, e pus deoparte. Omul alături de care trebuie să fii fericită va sosi, deși, poate, acum nu e lângă tine. Iar fericirea pe care ți-e dat să o trăiești, o vei trăi fără dar și poate. Într-o zi, viața îți va face cel mai frumos cadou oferindu-ți un om alături de care să fii fericită. Dar până atunci, se va asigura că vei fi destul de puternică și că ți-ai învățat toate lecțiile.

                             Până atunci, va trebui să faci tot posibilul pentru a deveni un om mai frumos, pentru a-ți învăța sufletul să ierte, dar să fie și demn. Să meargă mai departe, dar să se și întoarcă atunci când are la cine. Să iubească și să uite. Să fie fericit și să se ierte. Să se iubească. Va trebui să înveți că toate se întâmplă atunci când trebuie, nu atunci când îți dorești să se întâmple. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts