Într-o zi vei renunţa să mai dai atenţie oamenilor care sunt curioşi, băgăcioşi, insistenţi. În acea zi vei avea mai mult timp pentru cei sinceri, loiali şi se încredere.

                                          Vei avea impresia că ai rămas singură, că ai puţini prieteni, că ţi-ai înstrăinat oameni care pentru sufletul tău contau enorm. Poate contau pentru sufletul tău, dar tu pentru sufletul lor nu erai decât o altă ea, o altă intrigă, o altă femeie de care s-ar fi lipsit imediat ce nevoile ar fi încetat să existe. În realitate vei ajunge să ai la fel de mulţi prieteni, numai că cei rămaşi sunt oameni pe care te poţi baza oricând. N-are rost să plângi după oameni care te-au privit întotdeauna ca pe o nouă bârfă, nicidecum ca pe o prietenă.

                                          În ziua în care vei fi pregătită să faci diferenţa între cei care îţi fac bine şi cei care îţi vor răul, îţi vei da seama din cauza cui ai avut de pierdut, din cauza cui ai rămas pe loc şi n-ai găsit puterea să te dezlipeşti de tot ce te făcea nefericită.

                                          Cândva vei avea mai mult timp pentru acei oameni care sunt mereu sinceri, chiar dacă ştiu că poate adevărul te va durea, loiali, indiferent de situaţiile în care te vei afla şi de încredere, oricât de mari ar fi problemele care te pun la încercare.

                                          Ai să vezi că aceia care nu-şi merită locul în sufletul tău vor fi constrânşi de propriile otrăvuri să plece dacă nu-i vei alunga tu mai întâi. Începi să trăieşti mult mai frumos fără oamenii pe care ţi-i imaginai în viaţa ta pentru totdeauna, asta pentru că jocurile de împrejurări ale vieţii te defavorizează uneori, dar atunci când e cel mai important îţi sunt în favoare.

                                          Într-o zi vei renunţa să mai dai atenţie oamenilor care sunt curioşi, băgăcioşi, insistenţi. În acea zi vei avea mai mult timp pentru cei sinceri, loiali şi se încredere.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (501)

  1. Loveisaname 10th februarie 2016 at 03:25 -

   Da, acea zi a venit de mult, cel putin pentru mine. Pot afirma ca din acea zi sunt mult mai fericita si linistita 🙂

   Reply

  Leave a Reply