Într-o zi vei realiza că nu există bine fără rău şi frumos fără urât. Într-o zi îţi vei da seama că trebuia s-o iubeşti şi atunci când merita cel mai puţin pentru că fiecare înger are demonii săi.

                                    Într-o zi vei realiza că nu există bine fără rău şi frumos fără urât. Într-o zi îţi vei da seama că trebuia s-o iubeşti şi atunci când merita cel mai puţin pentru că fiecare înger are demonii săi. Şi îţi vei mai da seama că ai pierdut tot ce însemna frumuseţe şi perfecţiune fiind incapabil să le vezi în banal, în urât şi în imperfect. 

                                    Fiecare femeie e un înger şi o drăcoaică. Se zbat amândouă în sufletul ei, îi răscolesc toată firea şi depinde numai de tine, de cele mai multe ori, bărbate, pe care din ele o trezeşti, pe care din ele o laşi să-ţi mănânce zilele şi pe care o laşi să te iubească mai frumos. Femeia rezonează cu atitudinea bărbatului. Dacă faci pe-al dracu’, devine drăcoaică şi-ţi face zile fripte. Nu pune femeia pe jar dacă nu vrei să te fiarbă mai apoi la foc mic. Dar dacă eşti pâinea lui Dumnezeu, atunci femeia e înger şi-ţi calmează şi ţie toţi demonii doar din priviri şi şoapte nespuse. Dă-i femeii o singură aripă de înger, şi aceea frântă, iar cu iubire ea va ajunge să zboare şi te va lua după ea oriunde s-ar duce. 

                                    Dacă ai lăsat-o să plece din cauza micilor imperfecţiuni care te deranjau, înseamnă că ai fost prea orb pentru a-i vedea toate calităţile, înseamnă că eşti unul dintre cei care nu pot să vadă pădurea din cauza copacilor… Înseamnă, dragule, că nu i-ai meritat frumuseţea sufletului şi nici pe cea a trupului dacă n-ai vrut să iubeşti cu tot cu defecte. Fiecare înger are demonii săi, dragule, şi pentru fiecare demon există un leac numit iubire pe care nu-l poţi cumpăra de la farmacie şi nici nu-l poţi pregăti acasă. Dacă tu n-ai avut defecte, înseamnă că îngerii ei au calmat demonii tăi, dar dacă tu n-ai fost capabil s-o iubeşti chiar şi atunci când poate nu merita, înseamnă că îngerii tăi n-au rezonat prea bine cu demonii ei. Să ştii că uneori ne încăpăţânăm atât de tare să căutăm problema în jurul nostru încât nu ne dăm seama că de fapt ea se află la noi.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. ddd 21st februarie 2020 at 21:26 -

   deci dragilor orice ar face femeia, este vina barbatului

   Reply

  Leave a Reply