Într-o zi, vei învăţa să pui mai mult preţ pe caracter decât pe fardul de pe chipul ei. Vei învăţa să apreciezi calităţile şi să laşi mai la urmă defectele. Vei învăţa că e mai important să fie deşteaptă şi independentă decât să se topească după cadourile pe care i le faci cu scopuri ascunse. Vei învăţa, dragule, într-o zi, să iubeşti o femeie, o adevărată doamnă, dar înainte de asta, va trebui să înveţi să fii bărbat, să te maturizezi şi să îţi dai seama că iubirea nu e o joacă, deşi e bine să iubeşti ca un copil.

                           Iubirea e frumoasă, dar nu ar trebui să fie tratată ca o joacă pentru că, atunci când nu eşti serios în iubire, ajungi să suferi sau, şi mai rău, ajungi să faci alţi oameni să sufere din cauza greşelilor tale. Şi de multe ori nu suferim pentru că nu ne iubim, nu suferim pentru că s-a terminat iubirea sau s-a consumat până aproape la epuizare. Suferim pentru că nu ştim ce să facem cu ea, pentru că nu suntem responsabili şi ne bate joc de sentimente, atât de ale noastre cât şi de ale oamenilor de alături. 

                           E atât de păcat că uneori femeile iubesc prea mult bărbaţii potriviţi în momentele nepotrivite. Îi iubesc atunci când ei nu sunt destul de maturi, destul de hotărâţi, destul de bărbaţi încât să poată aprecia tot ceea ce pot femeile să le ofere. Dar vor învăţa, greşind, tot ce e nevoie să ştie pentru a fi fericiţi şi pentru a face fericite femeile importante din vieţile lor. 

                           Vei învăţa, dragule să fii bărbat, dar nu va fi uşor. Va trbui să răneşti femei, va trebui să fii rănit şi va trebui să înveţi să apreciezi ceea ce contează cu adevărat, nu ce crezi tu că e important. Într-o zi, vei învăţa să pui mai mult preţ pe caracter decât pe fardul de pe chipul ei. Vei învăţa să apreciezi calităţile şi să laşi mai la urmă defectele. Vei învăţa că e mai important să fie deşteaptă şi independentă decât să se topească după cadourile pe care i le faci cu scopuri ascunse. Vei învăţa, dragule, într-o zi, să iubeşti o femeie, o adevărată doamnă, dar înainte de asta, va trebui să înveţi să fii bărbat, să te maturizezi şi să îţi dai seama că iubirea nu e o joacă, deşi e bine să iubeşti ca un copil.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts