Într-o zi vei înţelege de ce n-a mers…

                                      Într-o zi vei înţelege de ce n-a mers… Şi de ce a trebuit să suferi atât după un bărbat care poate ţi-a meritat iubirea şi suferinţa sau poate nu a meritat nimic din câte i-ai oferit tu. Vei înţelege unde ai greşit tu şi ce n-a făcut el aşa cum te aşteptai tu să facă pentru că sufletul, char dacă nu vrea să ceară nimic, aşteaptă multe de la celălalt suflet… Cel pe care îl vrea alături pentru totdeauna.

                                      Şi n-a mers doar cu el, cel după care poate încă mai suspini atunci când îţi aminteşti de iubire, au fost şi alţi câţiva alături de care n-ai reuşit să construieşti o iubire stabilă pentru că încă din temelie lipsea ceva ce în mod cert v-ar fi trebuit mai târziu. Uneori încrederea. Alteori sinceritatea. Poate chiar şi iubirea. Vei înţelege totuşi într-o zi că a fost nevoie să trăieşti printre ruinele unor iubiri ce s-au stins prea devreme sau exact atunci când era nevoie ca să poţi construi mai apoi un întreg palat pentru sufletul ce are nevoie, la un moment dat, de răgazul pe care numai fericirea i-l poate oferi.

                                      Vei înţelege că nu toţi oamenii pe care i-ai iubit tu sincer, fără îndoieli şi fără regrete, te-au iubit înapoi în acelaşi fel… Unii poate chiar nu te-au iubit deloc, ci doar au aşteptat să le oferi tot ce ai avut în suflet, iar atunci când s-au plictisit sau au găsit un suflet care să nu fi obosit să ofere fără să primească, au plecat fără să mai lase speranţa unei reîntoarceri.

                                      Într-o zi vei înţelege de ce n-a mers, iar în acea zi îl vei întâlni pe cel alături de care vei putea să clădeşti orice pentru că vei găsi în sufletul său şi încredere, şi sinceritate, şi respect, dar mai ales iubire. Şi poate cu ceilalţi n-a mers din simplul motiv că el este omul tău şi alături de el trebuie să-ţi trăieşti fericirea. Poate ceilalţi n-au făcut decât să te conducă în braţele sale. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Cat adevar.exact asa gandesc eu despre fosta relatie!.poate mi-a trecut prin viată ca sa ajung femeia care sunt pe cale sa devin.

 • COMMENTS (2)

  1. Anonim 16th august 2016 at 14:49 -

   Cat adevar.exact asa gandesc eu despre fosta relatie!.poate mi-a trecut prin viată ca sa ajung femeia care sunt pe cale sa devin.

   Reply
  2. littlebutterfly 12th august 2016 at 20:48 -

   Mmmm… azi a picat la fix… multumesc damă! 🙂

   Reply

  Leave a Reply