Într-o zi vei întâlni un om care te va face o femeie mai bună. Şi îl vei iubi la fel cum i-ai iubit şi pe ceilalţi. Dar mai mult. Mai bine. Şi vei lupta cu mai multă hotărâre pentru fericirea lui. Iar spre deosebire de ceilalţi, el nu te va dezamăgi şi va merita totul.

                                   Într-o zi vei întâlni un om care nu te va mai dezamăgi, nu va mai face dezastru în sufletul tău şi nu te va mai lăsa să îi duci dorul. De un astfel de om ai nevoie în viaţa ta după ce toţi cei care ţi-au călcat pragul sufletului au ales să fie doar trecători. Au făcut un loc doar al lor acolo, apoi au plecat lăsând în spate un dor care a rănit atât de tare încât nimic nu s-a mai putut repara. 

                                   Vei uita cândva de aceşti oameni care te-au rănit. Îi vei uita şi îi vei ierta dându-le altor oameni şansa să te iubească aşa cum ştiu ei mai bine. Şi vei iubi din nou. Vei iubi aşa cum nu ai mai făcut-o. Vei fi mai sinceră, în special cu tine însăţi, pentru că ştii cât te-au durut minciunile. Vei aprecia mai mult atunci când celălalt va fi lângă tine în momentele grele şi în cele fericite pentru că ştii cât de greu ţi-a fost atunci când ai dus dorul celui drag. Vei putea să ai din nou încredere în cineva, chiar dacă alţii te-au lăsat să cazi, dar vei fi mereu pregătită să îl prinzi pe celălalt în caz că va cădea pentru că îţi poţi da seama cât înseamnă asta pentru un om. Îţi poţi da seama cât de important e să ai pe cineva în care să poţi crede, cineva care să ştii că nu vrea să te dezamăgească sub nicio formă. 

                                   Într-o zi vei întâlni un om care te va face o femeie mai bună. Şi îl vei iubi la fel cum i-ai iubit şi pe ceilalţi. Dar mai mult. Mai bine. Şi vei lupta cu mai multă hotărâre pentru fericirea lui. Iar spre deosebire de ceilalţi, el nu te va dezamăgi şi va merita totul. El nu va putea să te rănească, iar dacă o va face în vreun fel, fără să vrea, va face tot posibilul să îţi demonstreze că te iubeşte şi că nu se va mai repeta.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts