Într-o zi o vei putea pierde definitiv din cauză că ești prea bărbat ca să îi spui cât de mult o iubești… Scrisoare către bărbați.

Într-o zi o vei putea pierde definitiv din cauză că ești prea bărbat ca să îi spui cât de mult o iubești… Din cauză că ești prea bărbat, ai un orgoliu prea mare sau din cauză că te temi de respingerea ei?

Ești prea bărbat? Nu aș prea crede. Dacă nu știai deja, intră în fișa postului de bărbat să iubești și nu ai fi nici primul și cu siguranță nici ultimul care iubește. Cum alții sunt mândri de femeile pe care le au lângă ei, tu de ce nu ai fi mândru cu ea din moment ce e alegerea sufletului tău?

Ai un orgoliu prea mare? Dragule, orgolii avem toți, mai mari sau mai mici, dar nu trebuie să le lăsăm să stea în calea fericirii noastre pentru că am putea rămâne cu ele… Doar cu ele. În iubire orgoliile trebuie să fie mici. Atât de mici încât să nu le observăm prezența. Atât de mici încât să ne îngăduim să iertăm… Atât de mici încât să ne îngăduim să iubim fără rețineri.

Te temi de respingerea ei? Ei bine, printre toate lecțiile pe care mi le-a dat viața se numără și cea a respingerii. Un bărbat te poate respinge pentru că nu arăți într-un anume fel, pentru că nu îi împărtășești anumite idei sau crezuri. Un bărbat te poate respinge făcându-te să suferi. Dar o femeie te va respinge doar pentru că nu te poate iubi… Și nu ar fi vina ei. Nu îi dictează ea inimii… Iar o femeie va încerca întotdeauna să nu te facă să suferi pentru că știe ce înseamnă suferința.

De ce să fii „prea bărbat”, de ce să te temi, de ce să ai un orgoliu prea mare? De ce să pierzi timp oferindu-i altuia șansa să o iubească?

P.S. O femeie poate crede cu toată ființa ei că nu te va iubi niciodată, iar tu îi poți dovedi contrariul. De ce să o pierzi, dacă o poți câștiga?

Foto: We Heart It

uOVZnhavuh

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply