Într-o relaţie, unde e cu unul mai mult, vor fi cu doi mai puţin şi la final vei rămâne fără nimeni.

                                               Într-o relaţie, unde e cu unul mai mult, vor fi cu doi mai puţin şi la final vei rămâne fără nimeni.

                                               Ce le mai place unora jocul seducţie. Ce mai vor să aibă în palme suflete, în braţe trupuri şi prin suflet să le bată vântul.

                                               Dacă poţi iubi un om, de ce să nu poţi iubi doi? Te-ai oprit la doi… Puteai să mergi şi mai departe, de ce te-ai oprit? Inima e mare şi cuprinzătoare. Ehee, cât a iubit, cât mai iubeşte şi cât va iubi. Mult. Să îi dăm de lucru, nu merită să stea degeaba, nu? Ba, uite că tocmai asta face. Bate numai pentru ea, pentru tine şi atât. Să nu te amăgeşti spunând că tu iubeşti si în stânga şi în dreapta şi că nu ştii ce simţi de fapt, pentru cine simţi mai mult. Astea sunt poveşti pe care le crezi şi tu, apoi te aştepţi să le creadă şi cei de lângă tine.

                                               Păi cât să dureze şi iubirea asta închipuită? O zi, două, o lună, două, dar cred că de aici înainte ar cam fi cazul să îşi dea cineva seama de faptul că de ceva vreme nu se mai serveşte iubire. Şi îşi va da seama cineva. Uneori de ambele părţi, poate chiar mai mereu se observă absenţa iubirii de ambele părţi.

                                               Şi unde e cu unul mai mult, vor fi cu doi mai puţin şi la final vei rămâne fără nimeni. Viaţa are propriile sale reguli şi, deşi nu ne învaţă nimeni care sunt acestea, vine o vreme când le învăţăm singuri. Avem voie să iubim un singur om, avem voie să trăim cu unul singur iubirea cu tot cu avantaje şi dezavantaje, aşa că dacă vrei să faci cum te taie capul, să nu te mire faptul că viaţa te va întoarce şi te va duce fix pe unde vrea ea, nu pe unde vrei tu. Se numeşte soartă şi are grijă să primim ceea ce merităm în final. Şi la final vei rămâne fără nimeni, aşa rămân cei care se joacă de-a iubirea. Unde e cu unul mai mult, vor fi cu doi mai puţin

Foto: We Heart It

large (7)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply