Într-o oarecare zi din viaţa asta vei întâlni un oarecare om care îţi va demonstra că nimic nu e la întâmplare şi că tot ce ai trăit a avut un scop, că tot ce ai învăţat te-a făcut să fii omul de astăzi. Într-o oarecare zi ţi se va demonstra că nu eşti doar un oarecare om, că tu contezi şi că poţi schimba pe cineva în mai bine pur şi simplu prin a fi tu însăţi. Dar înainte de acea zi, trebuie să îţi dai seama că cele mai mari puteri le ai asupra ta.

                                Nu ezita să speri, să visezi, să greşeşti şi să repari ce ai greşit. Nu ezita să fii tu crezând că nu asta se aşteaptă ceilalţi să fii. Poate, pentru întreaga lume eşti şi vei rămâne pentru totdeauna un om, doar un om, dar să ştii că undeva există cineva pentru care eşti şi vei fi totul, chiar dacă acum, nu ştii asta.

                                Cele mai frumoase surprize vor veni mereu în vieţile noastre atunci când ne vom aştepta mai puţin, poate, atunci când vom crede că merităm mai puţin sau atunci când am obosit prea mult să le mai aşteptăm. Dar, oricât de mult se vor lăsa aşteptate, ele vor apărea şi ne vor face zilele mai frumoase. Nu contează că aştepţi un om, un moment sau că te aştepţi pe tine însăţi, până la urmă ţi se va demonstra că orice aşteptare e provizorie şi că se întâmplă să aştepţi ani pentru ceva sau cineva care nu va fi niciodată aşa cum ai crezut sau se poate întâmpla să nu aştepţi deloc pentru ceva sau cineva ce îţi schimbă întreaga viaţă, întregul fel de a fi.

                                Într-o oarecare zi din viaţa asta vei întâlni un oarecare om care îţi va demonstra că nimic nu e la întâmplare şi că tot ce ai trăit a avut un scop, că tot ce ai învăţat te-a făcut să fii omul de astăzi. Într-o oarecare zi ţi se va demonstra că nu eşti doar un oarecare om, că tu contezi şi că poţi schimba pe cineva în mai bine pur şi simplu prin a fi tu însăţi. Dar înainte de acea zi, trebuie să îţi dai seama că cele mai mari puteri le ai asupra ta. Înainte de asta trebuie să înveţi cum să apreciezi acel om care te va face fericită şi pe care trebuie să îl faci, la rândul tău, fericit. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts