Într-o lume plină de femei care vor să fie iubite pentru cum arată și care își doresc bărbați cu bani și mașini scumpe, tu să fii una dintre acele femei care vor să fie independente și respectate, deja prea multe acceptă să fie folosite. 

                         De ce să îți dorești să ai lângă tine un bărbat care să te întrețină? De ce să nu vrei un bărbat alături de care să construiești totul de la zero? E adevărat că e mai ușor dacă primești totul de-a gata făcut, e mai comod când nu trebuie să depui tu eforturi. Dar vei afla, dacă va fi cazul, că pentru un bărbat care pune preț pe iubire, pentru unul care lasă banii să te cucerească în locul lui, nimic nu e gratis sau degeaba, totul se plătește. 

                         Îți va oferi bani și cadouri, plimbări și călătorii, dar vei plăti cu demnitatea ta, cu libertatea de a face și a spune ce vrei. Vei plăti cu timp pe care nu îl vei mai putea întoarce vreodată. Vei plăti, poate mai mult decât îți va oferi el. Și nu te va privi niciodată ca pe un egal, pentru el mereu vei o sclavă, deși poate e un cuvânt dur. Iar iubirea… Iubirea nu va fi așa cum ai sperat, cum ai visat, cum ți-ai dorit mereu să fie. Va fi mai mult de ochii lumii pentru că îți vor rămâne în suflet goluri pe care nu vei reuși nicicum să le umpli. 

                         Pentru o vreme poate vei fi fericită, dar nu mereu. Bărbatul când plătește, se așteaptă să primească înapoi de toți banii, crede-mă. Așa sunt ei. Și în special cei care caută să cumpere iubirea. 

                         Într-o lume plină de femei care vor să fie iubite pentru cum arată și care își doresc bărbați cu bani și mașini scumpe, tu să fii una dintre acele femei care vor să fie independente și respectate, deja prea multe acceptă să fie folosite. Tu să fii una dintre acele femei care pot să își ofere singure tot ce au nevoie, să îți permiți să iubești pe cine vrei tu, să nu plătești cu demnitatea. Să nu te lași folosită. Numai așa vei fi iubită cu adevărat, cu i mare. Numai așa vei fi fericită, alegând cu sufletul. 

                         Nu urma valul, poate că e mai ușor, dar vei ajunge cândva să te întrebi dacă e bine, dacă ești fericită. Și nu vei fi. Dar poate va fi deja prea târziu, poate vei fi pierdut deja prea mult timp. 

Foto: Alvin Mahmudov

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts