Într-o bună zi tu vei fi fericită, iar el va realiza că femeia care nu e pregătită să îţi ofere orice nu te poate face fericit. El va realiza că a pierdut deja acea femeie atunci când te-a lăsat pe tine să pleci.

                                  Într-o bună zi tu vei fi fericită, iar el va realiza că femeia care nu e pregătită să îţi ofere orice nu te poate face fericit. El va realiza că a pierdut deja acea femeie atunci când te-a lăsat pe tine să pleci.

                                  Suntem iresponsabil, adesea în iubire. Suntem orgolioşi, de cele mai multe ori în faţa persoanei dragi. Suntem orbi, mai ales în ceea ce priveşte frumuseţea sufletului celui de alături. Dar nu vrem niciodată să recunoaştem, pierdem şi nu ne pasă, rămânem orgolioşi şi orbi, ne complacem în indiferenţa aparentă sau chiar întemeiată.

                                  Cel care iubeşte, adesea cea care iubeşte, pleacă întotdeauna cu sufletul împăcat că a dat tot ce s-a putut pentru a fi frumos în doi, poate renunţa la regrete cu uşurinţă, se poate împăca şi cu ideea că mai mult nu s-a putut face, trăi, iubi sau suporta.

                                  Cel care încearcă să facă tot posibilul pentru a fi oricum, numai aşa cum trebuie nu, este cel care rămâne cu o îndoială în suflet pe care n-o smulge de acolo decât foarte greu sau deloc. În iubire pierzi pentru că ai iubit prea mult sau pentru că n-ai iubit deloc şi grele ar trebui să fie dorul şi regretul pentru cel care nu a iubit deloc.

                                  Într-o bună zi tu vei fi fericită, îl vei fi uitat, îl vei fi iertat şi te vei bucura de tot ce îţi rezervă viaţa alături de omul potrivit, dar el va realiza că nu există om mai potrivit decât acela care te iubeşte neondiţionat şi te suportă vreme îndelungată doar de dragul iubirii pe care ţi-o poartă. Îşi va da seama că nu toate femeile sunt dispuse să îţi ofere totul ţie şi că fericirea lângă o astfel de femeie e aproape imposibilă. Într-o zi va avea cineva grijă să primim ce merităm şi fiecare merită exact atât cât e dispus să ofere.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply