Întotdeauna vei cunoaşte o femeie exact atât cât vrea ea. Pentru restul trebuie să iubeşti. Trebuie să mai şi meriţi ceva, chiar dacă ai fost obişnuit să primeşti totul de-a gata.

                                  La un moment dat se va sătura să te ierte, să te aştepte, să spere că te vei schimba şi că te vei gândi măcar puţin şi la ea. Se va sătura să se mintă în zadar că eşti altfel şi că nu o vei lăsa să te aştepte la nesfârşit, dar cum toate aşteptările sunt provizorii în viaţă, va renunţa la tine şi te va face să te întrebi pe cine ai iubit sau pe cine ai amăgit. Te va lăsa cu mâhniri grele pentru că va avea puterea să plece, deşi nu ai fi crezut niciodată că o va putea face. 

                                  Şi îţi va demonstra că de fapt nu ai cunoscut-o cu adevărat, că mai aveai de înţeles şi de descoperit încă multe altele în sufletul ei, dar că ai fost orb sau prost sau idiot sau doar prea indiferent pentru a face asta. Îţi va demonstra că nu ai cunoscut-o cu adevărat niciodată şi că ai pierdut… Că de fapt aţi piedut amândoi câte ceva… Ea timp aşteptând să o iubeşti, să o descoperi şi să o ajuţi să înflorească sub căldura iubirii tale… Iar tu… Pe ea.

                                  Întotdeauna vei cunoaşte o femeie exact atât cât vrea ea. Pentru restul trebuie să iubeşti. Trebuie să mai şi meriţi ceva, chiar dacă ai fost obişnuit să primeşti totul de-a gata. Pentru restul ar trebui să fii mai bărbat decât au fost cei dinaintea ta pentru că o femeie care a suferit o dată din cauza unui bărbat, nu va repeta aceleaşi greşeli şi cu al doilea, nu îi va da şansa să o rănească în acelaşi mod. Dar asta nu înseamnă că el nu va găsi alte căi de a o răni. 

                                  Însă nu o vei cunoaşte niciodată mai mult decât va vrea ea să o cunoşti. Iar atunci când o femeie îşi deschide sufletul în faţa ta şi renunţă la măşti, la dedesupturi, la tot ce a construit în jurul ei, să o iubeşti. Şi să o iubeşti mult. Să nu fii prost. Nu o răni pentru că nu o vei câştiga niciodată înapoi. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts