Înţelegi că unul singur ar fi în stare să stea la o coadă infernală doar pentru a te face pe tine fericită, în timp ce toţi ceilalţi s-au aşezat la rând ca să-ţi ştirbească zâmbetul de pe chip?

                                                         Toţi te vor lăsa să fii nefericită pentru că e greu să faci un om fericit. Toţi se vor îmbulzi să-ţi fie alături atunci când eşti fericită pentru că toţi o pot distruge. Unul singur va lupta cu nefericirea. Unul singur te va face fericită.

                                                         Nu mai cred că e greu să găseşti fericirea în viaţă, cred că e greu să îl găseşti pe cel care să te ajute să o trăieşti, cel care sa nu-şi bată joc de ea. Oamenii te invidiază mai ales atunci când eşti fericită. Nu-i pasă nimănui cât a trebuit să înduri pentru fericire sau cât ai plâns înainte să o obţii. Oamenii se feresc de tot ce e greu în viaţă, nu vor să se complice, deşi complică tot ce le este la îndemână de obicei. Totuşi, când eşti fericită, eşti mai uşor de rănit şi nu va pierde nimeni şansa să te rănească pentru că suntem… Răi?!… Sau suntem proşti?!

                                                         E atât de greu să readuci zâmbetul pe buzele unui om tirist. E  atât de greu să îl faci să vadă viaţa prin prisma optimismului din moment ce ea nu i-a oferit decât amar şi patimi. Înţelegi?

                                                         Înţelegi că aproape, pentru totdeauna, îţi va fi decât un singur om, acela care nu se va teme să fie lângă tine şi când eşti nervoasă, nebună de dor, nebună de întrebări şi îndoieli şi regrete? Acela care nu se va teme să se lupte cu tot ce te poate învinge pe tine…

                                                         Înţelegi că cel pe umărul căruia îţi este teamă să plângi este şi cel în faţa căruia nu vei avea voie decât să râzi? Şi când nu vei mai putea, ce va face? Va pleca pur şi simplu lăsându-te înfrântă?

                                                         Înţelegi că unul singur ar fi în stare să stea la o coadă infernală doar pentru a te face pe tine fericită, în timp ce toţi ceilalţi s-au aşezat la rând ca să-ţi ştirbească zâmbetul de pe chip?

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply