Infidelitate

                          Cred că într-un anumit moment al vieţii fiecare dintre noi s-a confruntat cu infidelitatea, fie din postura celui infidel, fie din portura celui inşelat.

                          Întotdeauna am urât acest prost obicei al oamenilor, dar din păcate nu pot schimba eu lumea. Înşelatul este o alegere! Niciodată nu am considerat acest fapt ca fiind o greşeală, dar mereu am înclinat să le ofer bărbaţilor anumite circumstanţe atenuante.

cheating-540x380

                                                      La început nu mi-am explicat de ce, dar nu îi puteam condamna în aceeaşi măsură ca pe femei. Bărbaţii sunt vânători şi urăsc să rateze ocazii. Sunt tentată sa cred că un bărbat infidel nu ar trebui să fie condamnat la moarte, dar nici iertat prea uşor.  Mi-am format o idee despre ei. Bărbaţii înşală pentru plăcerea de moment, pentru a nu regreta că ,,au ratat o ocazie bună”, înşală fără a se implica emotional, deşi există bineînţeles şi exceptii. Am întâlnit tipi care se purtau execrabil cu femei care le încălziseră patul pentru o noapte.

                         Pe de altă parte, femeile sunt infidele numai atunci când nu mai simt nimic pentru partener sau când îl iubesc pe cel de-al doilea bărbat. Se implică sentimental, înşală atât cu trupul cât şi cu sufletul, iar acesta este, cred eu, un păcat mai mare decât infidelitatea bărbaţilor.

                        Poate mă veţi contrazice, iar în apărarea mea vreau să declar că acest prost obicei macină încrederea, distruge relaţii şi  trebuie evitat ÎNTOTDEAUNA.  Şi chiar dacă nu condamn bărbaţii într-un mod radical pentru această alegere, pot spune că nu sunt un om destul de puternic ca să pot ierta aşa ceva. Totuşi… Nu se poate şti niciodată ce ne rezervă viaţa…

 Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply