Îndrăgostește-te! Riscă! Și nu ține cont de ce spun ceilalți! Dar ai grijă ca fluturii tăi să nu se așeze pe florile unor oameni falși sau mincinoși. Ai grijă cui oferi iubire. Nu mulți știu să o aprecieze. Și puțini o pot oferi înapoi. 

                                Uneori ne îndrăgostim mult prea repede de oameni pe care îi cunoaștem foarte puțin. Unii dintre ei ne demonstrează că tot riscul asumat, acela de a-ți lăsa sufletul pe mâini necunoscute, a meritat. Dar alții ne dezamăgesc. Însă nu avem cum să știm care vor fi cei responsabil și care sunt cei ce rănesc. Trebuie să îi iubim pe toți atunci când sufletul ni-i cere.

                                Alteori ne îndrăgostim după multă vreme și după ce ajungem să cunoaștem oamenii respectivi chiar mai mult decât ne-au dat voie să o facem. Poate pentru că am vrut o pauză. Poate pentru că aveam nevoie de o doză de singurătate și câteva pahare de vin împărțite cu ea. Poate pentru că ne-am temut. Sau poate doar pentru că nu am vrut să riscăm.

                                Toate astea ar trebui să ne deschidă ochii și să ne facă să ne dăm seama că nu contează cum ne îndrăgostim, cât de repede și cât de mult iubim… Ceea ce contează cu adevărat este de cine. Pentru că sunt oameni și oameni. Unii se gândesc doar la ai, alții întotdeauna se pun pe locul al doilea. Unii se oferă în întregime și pot avea grijă de sufletele ce le sunt încredințate, alții se oferă cu măsură, iubesc cu măsură și din cauza acestor rețineri ajung să aibă de pierdut. Așa că…

                                Îndrăgostește-te! Riscă! Și nu ține cont de ce spun ceilalți! Dar ai grijă ca fluturii tăi să nu se așeze pe florile unor oameni falși sau mincinoși. Ai grijă cui oferi iubire. Nu mulți știu să o aprecieze. Și puțini o pot oferi înapoi. Dar dacă găsești un om care să facă din fluturii tăi o poveste frumoasă, ea nu va muri niciodată. Dacă găsești un om care să nu îi alunge sau care să vadă cât sunt de frumoși, nu pierde acel om. Astfel de oameni sunt din ce în ce mai rari.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts