Indiferent ce vor spune ceilalți, dacă îți aduce fericire, părerile lor sunt nule. 

                     Fericirea ta trebuie să fie pe primul loc. Nu contează ce îți spun prietenii, familia sau apropiații. Nu contează dacă ei cred că nu vei ajunge nicăieri și că se va sfârșit întreaga poveste cu tine suferind. Dacă îți aduce fericire, cineva sau ceva, merită să încerci orice ți-ar cere sufletul. Pentru că la final, chiar dacă te va durea, măcar vei ști că nu așa trebuia să fie și nu vei avea regretul că ai refuzat să îți trăiești propriile povești.

                     Se întâmplă să ne ratăm fericirea fiind orbiți de sfaturile oarbe ale oamenilor care credem că ne vor binele. Numai că eu cred că acei oameni care îți vor cu adevărat binele te încurajează să crești și să trăiești viața asumându-ți riscul că uneori vei cădea. Cei care încearcă să te ferească de probleme și de suferință țin la tine, însă cei care te iubesc cu adevărat te sprijină să faci ce îți dorești și sunt pregătiți să fie lângă tine mereu pentru a te prinde sau pentru a te ajuta să te ridici fără să îți reproșeze că te-au avertizat în legătură cu acele consecințe care puteau urma.

                     Indiferent ce vor spune ceilalți, dacă îți aduce fericire, părerile lor sunt nule. Așa că iubește pe cine vrei tu. Mergi unde vrei tu. Fă-ți prieteni pe sufletul tău și nu te lăsa niciodată descurajată de dezamăgiri sau de trădări. Se întâlnesc la tot pasul și ni se întâmplă tuturor. Trebuie doar să le depășim și să mergem mai departe cu sufletul deschis pentru alți oameni și alte sentimente care, poate, ne vor ajuta să ne împlinim mai mult. 

Foto: Jeremy Bishop

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts