Încep să te nu ştiu ce, dar te!

                                                                      E oarecum ciudat. Mă trezesc cu tine în gând şi la fel adorm. Nici nu-mi dau seama când îmi revii în minte şi când te laşi alungat de cotidian. Şi parcă mi se face dor de o voce, de un chip, un zâmbet, de tine. Mă apasă pe suflet acest dor şi nu mă lasă decât atunci când te zăresc. Momentan mi-e nu ştiu cum să îţi dau vreun semn pentru că nici nu ştiu dacă e momentul potrivit pentru aşa ceva. 

                                                                      Cred că am trecut de multă vreme peste acei fluturi în stomac. Fluturii mei sunt pe inimă şi simt cât de vii sunt de fiecare dată când îmi faci bine sau rău, de fiecare dată când îmi zâmbeşti sau treci nepăsător pe lângă mine. E prea puţin să spun că te simpatizez, dar totuţi cred că e prea mult să spun că te iubesc. Cât poţi iubi un om care nu îţi oferă nicio garanţie că doreşte să fie cu tine, să-ţi poarte de grijă, să-ţi fie povară sau sprijin? Cât de mult poţi iubi un om care nu dă semne că vrea să rămână lângă tine?… Probabil destul de mult…

                                                                      Încep să cred că totul începe cu ,,Nu, nu-l iubesc. E doar ceva trecător. Nu îl pot iubi. E imposibil.” şi se termină cu ,,Bună dimineaţa, dragule!” sau cu ,,Nu a fost să fie. Nu ni s-a îngăduit să ne iubim.” Încep să mă întreb dacă mai are rost să mă mint spunându-mi de nenumărate ori pe zi că nu simt nimic şi că îmi va trece totul cât de curând. 

                                                                      Şi-aş vrea să am destul curaj să-ţi spun şi ţie ,,Bună, încep să te nu ştiu ce, dar te!”… Dar nu am destul curaj, aşa că aştept să nu ştii nici tu ce mă, dar să mă la fel de mult cum te… Iubesc?… Eu.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply