Încearcă să fii o persoană printre măşti, un suflet printre egoişti, o doamnă printre cele care nu sunt.

                                   Eu m-am săturat de prefăcătorii şi prefăcuţi, mi-au ajuns puţinele dăţi în care am fost nevoită să mă prefac că sunt ok, că nu îmi pasă, că nu mă doare, că zâmbesc sincer. Încearcă să fii o persoană printre măşti, oricum, într-o oarecare măsură toţi ne purtăm măştile cu nonşalanţă, toţi le purtăm până când ajungem să ne identificăm cu ele, dar omul sincer, acela care renunţă la măşti şi îşi dezbracă sufletul de tot ce înseamnă falsitate, acela e omul pe care oricine şi-l doreşte aproape, acela e omul pe care toţi îl pot răni şi pe care toţi îl rănesc.

                                   Suflete, suntem lacomi de suflete, le devorăm până le secăm de tot ce au frumos, iar apoi plecăm, lăsăm în urmă, părăsim şi uităm că am iubit cândva acele suflete care pentru noi nu vor mai fi, aşa-i? Încearcă să fii un suflet printre egoişti, printre aceia care te macină şi pleacă, printre aceia care se lasă iubiţi, dar refuză să iubească. Încearcă să fii omul pe care l-ai vrea alături dimineaţa la cafea, după-amiaza la prânz, şi seara în braţe, acela care are suflet de dat oricui şi îl oferă fără să-i pese că va rămâne fără. Un om cu sufletul frumos poate rupe părţi din el la infinit şi tot să mai rămână cu ceva de dat mai departe.

                                   Încearcă să fii o doamnă printre cele care nu sunt, printre cele care pretind că sunt, printre acelea care cred că sunt şi se chinuie să demonstreze oricând cât de rafinate şi delicate sunt ele. Mai bine nu, nu încerca, pentru că doamnă prin caracter şi atitudine te naşti, nu devii, ai totul în sânge, în maniere. Doamnă nu poţi minţi pe nimeni că eşti dacă nu eşti, o doamnă se cunoaşte de la distanţă pentru că ea pur şi simplu te atrage, orice ar fi, şi nu neapărat în acel mod în care te aştepţi tu să o facă.

                                   Încearcă să fii o persoană printre măşti, un suflet printre egoişti, o doamnă printre cele care nu sunt.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (469)

  1. domn 27th martie 2016 at 17:05 -

   Un domn langa tine te-ar face sa iti pese mai putin.

   Reply

  Leave a Reply