Încăpăţânează-te să nu fii fericit şi nu vei fi!

                                        Încăpăţânează-te să nu fii fericit şi nu vei fi! Calcă strâmb, ignoră, treci peste orice dovadă de iubire, înfige cuţite în sufletul ei şi mai apoi răsuceştele-n rană ca să te asiguri că încă o mai doare. Fă tot posibilul să nu faci ce trebuie, fă tot posibilul să-i răspuzi la iubire cu ceva ce nu-şi doreşte, dar trăieşte din iubirea ei. Întinde-i nervii la maxim, testează-i răbdarea, iubirea, puterea de iertare şi dorinţa de a merge mai departe, apoi convinge-te că ea e cea potrivită, că ea e femeia aceea pe care nu trebuie să o pierzi şi alături de care îţi poţi trăi întreaga viaţă. Îţi garantez că vei avea timp să te convingi de toate astea, dar va fi deja prea târziu ca să mai poţi schimba totul într-atât încât să-ţi permită să îi arăţi că ai început să o apreciezi.

                                        Nu-i va păsa de părerile tale de rău la fel cum nici ţie nu ţi-a păsat de rănile pe care i le făceai cu răutate vinovată sau nu în suflet. Te va ierta şi va merge mai departe, dar nu te va uita în ruptul capului, va ţine mine şi va avea pe suflet cicatrici care să-i amintească în mod constant ce fel de om eşti în esenţă, cât de crud ai putut fi cândva, atunci când nu conştientizai că aveai totul lângă ea.

                                        Încăpăţânează-te să te pui contra dragostei ei şi se va da la o parte atunci când te vei gândi mai puţin. Habar n-ai tu cât poate rezista o femeie lângă un bărbat atunci când iubeşte, e de ajuns s-o ţină lângă tine un fir de speranţă. Habar n-ai tu că atunci când e hotărâtă să nu mai stea şi să fie fericită nu o mai poate opri nimic… Încăpăţânează-te să-i arăţi că nu eşti bărbatul potrivit pentru ca ea să-ţi demonstreze că e femeia ideală şi veţi reuşi amândoi ce v-aţi propus. Încăpăţânează-te să nu fii fericit şi nu vei fi!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply