Încă mai există femei!

Încă mai există femei:

Care pot fi cucerite cu o floare, nu cu 5 inele , cele de la maşină şi cel cu piatră preţioasă de pe deget. Adevăratele calităţi ale unui bărbat se reflectă în caracterul său, în comportamentul pe care îl are faţă de tine, nu în cadourile pe care ţi le face. Noi iubim bărbaţii sau ceea ce pot ei să ne ofere? Un astfel de răspuns poate spune totul despre tine ca femeie.

Frumoase şi naturale, chiar dacă nu sunt perfecte. Dacă ar trebui să iubim perfecţiunea, n-am avea ce să iubim, dar noi iubim imperfecţiunile şi, slavă Domnului, ne-au rămas destule demne de iubit.

Destul de deştepte cât să ştie ce vor de la viaţă. Nu are rost să te mulţumeşti cu mai puţin decât ştii că meriţi doar pentru că ai trăit o dezamăgire. Dezamăgirile au scopul de a ne face mai puternici, au datoria de a ne învăţa că nu are rost să ai aşteptări mai mici din cauză că cineva nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor tale. Dacă meriţi ceva frumos de la viaţă, atunci în mod sigur viaţa îţi va oferi acel ceva. Dacă meriţi totul, atunci niciodată nu vei cere prea mult.

Alături de care să-ţi doreşti să fii tată. Femei care din educaţia lor frumoasă pot educa un copil de care să fii mândru. Femei în care să-ţi pui toată încrederea. Femei alături de care să-ţi clădeşti întreg viitorul, nu doar câteva zile pe motiv că încă nu eşti pregătit de ceva serios. 

Date naibii. Femei care se descurcă în viaţă fie că au pe cineva alături, fie că sunt lăsate singure. Dar aşa facem noi oamenii, aşa faceţi voi bărbaţii, căutaţi doar ceva anume la o femeie, găsiţi femei care să aibă acel ceva, iar la final sunteţi nemulţumiţi că nu mai există femei demne de iubit şi de respectat. 

Dar încă mai există femei în adevăratul sens al cuvântului, în sensul frumos al cuvântului. Problema e că trebuie să mai existe şi bărbaţi. Încă mai există bărbaţi?

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. Flo 01st mai 2016 at 01:59 -

   Se pare ca si tu le citesti, domnisoara!

   Reply

  Leave a Reply