În ziua în care vei deveni a doua opţiune a unui bărbat, arată-i că de fapt nu mai eşti o opţiune.

                                    În ziua în care vei deveni a doua opţiune a unui bărbat, arată-i că de fapt nu mai eşti o opţiune. Plecă ! Lasă-l să înveţe că în iubire nu e loc de dubii sau nesiguranţă. Lasă-l să înveţe, singur, că un bărbat adevărat nu lasă femeie de lângă el să se simtă în concurenţă cu altele, nu mai vorbesc de a o lăsa pe al doilea plan în defavoarea alteia. Pleacă! Acel bărbat nu-ţi mai merită iubirea, el îşi merită doar îndoielile şi nesiguranţa… Nu va scăpa prea devreme de ele pentru că se va întreba mereu ce ar fi fost dacă… Dacă ai fi fost tu cea care conta…

                                   Pleacă ! Pleacă pentru a căuta fericirea acolo unde o poţi găsi, nu acolo unde ea există decât în promisiuni. Ştii de ce te-a lăsat pe tine să fii a doua opţiune? Pentru că era sigur că tu l-ai ierta, dar nu ştia că nu îţi merită iertarea. Ştia că tu nu ai putea pleca pentru că îl iubeşti, dar nu ştia bine. Nu ştia că o femeie nu acceptă dragoste cu porţia atât timp cât ea oferă iubire fără măsură. Nu ştia că nu e frumos să fii nedrept şi necinstit în iubire. Nu ştia… Nu ştie. Învaţă-l tu. Învaţă-l că cel care nu îţi merită prezenţa se va obişnui cu absenţa ta.

                                   În ziua în care vei deveni a doua opţiune a unui bărbat, arată-i că de fapt nu mai eşti o opţiune. Arată-i că tu vei găsi pe cineva pentru care să fii singura importantă, cineva care să nu se întrebe, să ştie. Cineva care să nu aibă îndoieli în suflet, ci certitudini. Arată-i că poţi găsi pe cineva mai bun pentru că meriţi pe cineva mai bun, draga mea.

                                   În ziua în care vei deveni a doua opţiune a unui bărbat, arată-i că de fapt nu mai eşti o opţiune. Pleacă de lângă acel bărbat!

Foto: We Heart It

large (64)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply

Vecoro