În ziua de azi, pentru totdeauna durează cam puțin. 

                    Mie să nu îmi spui că mă iubești pentru totdeauna dacă nici măcar nu ești convins că mă iubești. Să nu îmi spui vorbe în care nu crezi. Să nu mă iubești în distanțe pe care nu le-ai măsurat și pe care nu le-ai parcurs. Pe mine să mă iubești azi. Vorbind prea mult despre viitor, riști să te concentrezi prea puțin pe prezent. Și în iubire, dacă nu te bucuri de prezent, degeaba îți faci planuri mărețe. Nu vei ajunge să le vezi cu ochii tăi vreodată. 

                    Nu face promisiuni pe care nu ești sigur că le poți ține. Sunt femeie, și ca toate femeile, mă bucur atunci când cel de lângă mine mă vede în viața sa și mai târziu, când își face planuri. Dar nu îmi vorbi despre mereu și totdeauna. În ziua de azi, pentru totdeauna durează cam puțin. Al dracului de puțin, dacă mă întrebi pe mine. 

                    Hai să lăsăm timpul să decidă pentru noi ce e sortit să se piardă și ce e menit să rămână. Și hai să ne bucurăm de ce avem în ambele cazuri. Dacă nu există niciun până la adânci bătrâneți măcar să trăim ce avem, cât avem, la cea mai mare intensitate fără să ne întrebăm dacă sentimentele noastre vor mai fi aceleași și peste un anumit număr de ani. 

                    Dar nu îmi vorbi despre eternități dacă nu știi ce înseamnă să te dedici cuiva trup și suflet, dacă nu ești dispus să faci sacrificii și compromisuri, dacă nu reprezint pentru tine cu adevărat o prioritate. Nu îmi vorbi despre eternități dacă ele înseamnă pentru tine câteva zile, câte luni sau doar câțiva ani. 

                    În ziua de azi, pentru totdeauna durează cam puțin. Și e totul din vina noastră… Pentru că ne place să ne jucăm cu cuvinte mari atunci când nu suntem în stare să recunoaștem faptul că sentimentele ne sunt mici. E vina noastră, pentru că nu mai suntem responsabili în iubire. 

Foto: Gabby Orcutt

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts