În viaţă n-ai prea mult timp de pierdut cu regrete, oameni care nu te respectă şi iubiri în care tu eşti singurul om care oferă sentimente.

                                            Timpul nu aşteaptă pe nimeni şi nimeni altcineva nu aşteaptă după tine. Nu te aşteaptă nimeni să te hotărăşti dacă vrei să iubeşti sau să iei calea altui suflet, asta pentru că viaţa e prea scurtă ca să o iroseşti cu oameni necumpătaţi. Nu aşteaptă nimeni să scapi de regrete pentru că ele sunt atât de nenorocite încât te pot îndepărta de oricine dacă vrei cu orice preţ să le păstrezi. Viaţa e prea scurtă pentru a fi trăită cu regrete. Nu aşteaptă nimeni să te vindeci de trecut dacă nu faci decât să trăieşti acolo neîncercând măcar să te smulgi din ghearele sale.

                                            Încearcă să renunţi la tot ce te poate ţine pe loc şi te poate determina să trăieşti altfel decât ţi-ai dori. Viaţa e o călătorie la finalul căreia ajungem cu toţii la aceeaşi destinaţie, dar la acea destinaţie fiecare are o poveste de spus. Tu ce poveste vrei să spui? Trăieşt-ţi viaţa în aşa fel încât povestea pe care o vei spune să fie cea pe care ţi-ar face plăcere să o asculţi, aşa poţi fi fericită.

                                            În viaţă n-ai prea mult timp de pierdut cu iubiri în care tu eşti singurul om care oferă sentimente, dar ai întotdeauna destul timp să alegi ce vrei să faci mai departe şi să faci fără să mai stai pe gânduri. Ai destul timp să îţi oferi şansa de a mai iubi din nou sau de a renunţa la tot ce te face nefericită.

                                            În viaţă n-ai prea mult timp de pierdut cu regrete, oameni care nu te respectă şi iubiri în care tu eşti singurul om care oferă sentimente. 

                                            Dacă pierzi timp cu ceea ce nu contează, îţi mai ajunge viaţa să trăieşti tot ceea ce merită să fie trăit? Nu… Aşa că nu mai pierde vremea! Fă totul pentru a-ţi aduce fericirea!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply