În timp ce prostului, fraierului şi blegului li s-au răcit cafelele, sufletele, femeile, în timp ce au devenit ei înşişi reci, deşteptului i s-au deschis toate ferestrele spre fericire pentru că a riscat destul cât să fie fericit, chiar dacă urma să se frigă, mai ales în suflet.

                                     În timp ce prostul, fraierul şi blegul au aşteptat să se răcească puţin cafeaua, să nu mai ardă atât de tare dorinţa în ei, să nu mai fie femeia atât de aprinsă de iubire şi dor, să nu mai fie jar în cuvintele care ajung la suflet, în acel timp deşteptul a riscat să se frigă cu cafeaua, să sufere din cauza dorinţei prea mari, să-l doară propriile cuvinte, să-l rănească femeia dragă din prea multă iubire neînţeleasă. Deşteptul a riscat să fie fericit, n-a pierdut timp pentru că nu are destul, n-a aşteptat nimic de-a gata, a pus sufletul la treabă şi a căpătat prin propriile puteri, n-a lăsat femeia să uite iubirea ei aşteptând-o pe a lui. În timp ce prostului, fraierului şi blegului li s-au răcit cafelele, sufletele, femeile, în timp ce au devenit ei înşişi reci, deşteptului i s-au deschis toate ferestrele spre fericire pentru că a riscat destul cât să fie fericit, chiar dacă urma să se frigă, mai ales în suflet. 

                                     Aştepţi prea mult, de prea multe ori şi greşeti de cele mai multe ori aşteptând să se liniştească totul. Uneori tocmai zbuciumul e cel care te face să vrei tot mai mult şi să nu te mai saturi. Cafeaua rece nu e bună de nimic, dar cafeaua e rece pentru că ai lăsat-o tu prea mult să se răcească, e vina ta. Femeia rece nu te mai atrage, dar femeia e rece pentru că nu i-ai oferit tu căldură destulă cât să nu se stingă în sufletul ei iubirea pe care ţi-o purta, tot vina ta e. 

                                     Poate că în timp ce tu eşti prost şi bleg şi fraier cu o femeie care te-ar merita deştept, poate că atunci e unul care abia aşteaptă să fie mai deştept decât tine şi să-i demonstreze că merită mai mult decât îi oferi tu sufletului ei. Poate că uneori nu e bine să aşteptăm prea mult, poate nu e bine să aşteptăm deloc, ci să iubim ceea ce iubim atunci când ne iubeşte înapoi, nu atunci când se satură să ne aştepte.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (147)

  1. Gogu (iubesc prasitul si culesul de fructe) 15th mai 2016 at 16:59 -

   Aww, just aww! Ce poza! :* <3

   Reply

  Leave a Reply