În mintea unui bărbat se află mereu o femeie. Dacă în mintea ta nu este femeia de lângă tine, atunci gândeşte-te că ea se află în mintea altuia. Te mai simţi la fel de liber să fii ignorant cu ea?

                                                             În mintea unui bărbat se află mereu o femeie. Dacă în mintea ta nu este femeia de lângă tine, atunci gândeşte-te că ea se află în mintea altuia. Te mai simţi la fel de liber să fii ignorant cu ea?

                                                             Bărbaţii, de foarte multe ori nu pot aprecia ceea ce au pentru că au. Ei apreciază numai ce au avut şi se întreabă de ce sunt femeile atât de insensibile la suferinţele lor şi atât de indiferente la părerile de rău şi implorările de întoarcere. Sunt unii pe care îi iubeşti pentru că aşa se întâmplă şi nu depinde de tine, îi iubeşti pur şi simplu, dar se întâmplă că ei nu pot aprecia. Te au lângă ei, te pot strânge în braţe, eşti iubirea palpabilă, dar aleg să ignore ce au şi să se gândească la ce ar putea avea. Dragilor, nemulţumitului i se ia darul, nu ştiaţi? Sunt aceiaşi bărbaţi care au impresia că femeia e un fel de bun pe care odată ce îl ai, nu-l mai poţi pierde. Ba poţi! Nu te gândeşti că aşa cum în mintea ta e o altă ea, femeia ta se află în mintea unui alt el? Poate unul care ştie să sprecieze, să iubească şi să ofere atenţie nu indiferenţă… Nu, nu te gândeşti.

                                                             Oamenii sunt făcuţi să iubească toată viaţa, dar nu sunt făcuţi să îndure la nesfârşit ceva ce nu mai pot iubi. Oamenii au suflet, iar hrana sufetului este iubirea. Dacă tu te ambiţionezi să îl laşi să moară lângă tine, el se va ambiţiona să plece şi să îţi demonstreze că a creat totuşi în inima ta un loc pe care nu-l vei mai putea oferi nimănui, dar pe care nu şi-l va lua niciodată înapoi.

                                                             Ai început să ai câteva semne de întrebare?  Te mai simţi la fel de liber să fii ignorant cu ea? Oricum tu faci ce vrei, cum vrei. Să nu te mire dacă şi ea va începe să facă la fel.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply