În iubire poţi avea zeci de motive pentru a pleca, dacă găseşti unul singur pentru a rămâne, vei rămâne.

                                     În iubire poţi avea zeci de motive pentru a pleca, dacă găseşti unul singur pentru a rămâne, vei rămâne… Pentru că atunci când iubeşti cauţi numai motivele care te îndeamnă să rămâi şi preferi să le ignori pe celelalte. Atunci când iubeşti şi totuşi simţi că nu mai merge, mai întâi speri că totul va reveni la normal, apoi începi să ai îndoieli şi abia în cele din urmă realizezi că ai închis ochii atunci când trebuia de fapt să priveşti mai atent. Iubirea profundă, cel mai adesea îţi deschide inima pentru cineva, dar îţi şi întunecă minţile.

                                    Vei vedea câte motive ai avut pentru a pleca abia atunci când singurul motiv care te-a îndemnat să rămâi se va stinge. Atunci nu vei mai putea ignora realitatea care îţi striga deja de ceva timp să mergi mai departe, dar pentru care nu ai avut urechi să auzi. Ai preferat să te doară îndoielile şi minciunile pe care ţi le vindeai singură decât să te doară adevărul.

                                   Dar să ştii că dacă vei rămâne, asta nu înseamnă că vei face un compromis. Îmi place să cred că tot ce facem pentru iubire, facem pentru noi înşine, pentru sufletul nostru şi indiferent dacă la un moment dat va durea, ce am făcut pentru sufletul meu nu se numeşte compromis.

                                  În iubire poţi avea zeci de motive pentru a pleca, dacă găseşti unul singur pentru a rămâne, vei rămâne… Cine nu ar rămâne? Cine îşi doreşte să renunţe la cineva pe care sufletul i-l cere? Suntem mult prea dependenţi de iubire şi de oamenii cărora le-o purtăm pentru a avea destul curaj să mergem singuri mai departe. Unii poate au această putere, înving, deşi s-au luptat cu ei înşişi… Of, dar, inevitabil, pierd… Unii poate pot renunţa înainte ca plecarea să doară mai puţin decât dacă ar rămâne… Eu de ce nu am fost un astfel de om? Oare de ce?…

Foto: We Heart It

large (40)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • certainly like your web-site but you need to test the spelling on several of your posts.
  Many of them are rife with spelling issues and I find it very bothersome to tell
  the truth then again I’ll surely come again again.

 • COMMENT (1)

  1. Cheerleading Live 24th iulie 2017 at 16:36 -

   certainly like your web-site but you need to test the spelling on several of your posts.
   Many of them are rife with spelling issues and I find it very bothersome to tell
   the truth then again I’ll surely come again again.

   Reply

  Leave a Reply