În iubire nu se acceptă jumătăţile de măsură, o a treia persoană şi ,,Adio” spus în loc de ,,Te iubesc! Mai stai puţin să reparăm tot ce putem între noi.”

                                   În iubire dacă nu dai tot mai bine nu dai nimic pentru că nu se acceptă jumătăţile de măsură. Iubire cu porţia nu se poate. Nu e îndeajuns, deci nu poate ajunge prea departe aşa că, într-un final, duce de fapt nicări. Jumătăţile de măsură în iubire nu pot umple golurile din suflet pe care numai aceasta le poate face să dispară, iar sufletul care, pe alocuri, are lipsuri, e un suflet care continuă să ceară ceea ce îi trebuie, e un suflet care nu îţi dă voie să te bucuri de puţin pentru că sufletul… Vrea totul… În iubire nu se acceptă jumătăţile de măsură.

                                  În iubire nu se acceptă o a treia persoană… Acea persoană care ar completa ce lipseşte pentru că în iubire, o astfel de persoană pe de-o parte umple, cu chiu cu vai, atât cât poate, dar pe de-o altă parte aduce după sine şi un gol imens care va rămâne şi în timp va continua să se mărească. Va creşte şi va ajunge să dezbine ceea ce iubirea unise cândva. În iubire nu se acceptă o a treia persoană pentru că iubirea e un drum pentru doi. De unul singur nu poţi să pleci nicăieri, iar mai mult de două persoane nu pot ajunge… nicăieri.

                                 În iubire, ,,Adio” spus în loc de ,,Te iubesc! Mai stai puţin să reparăm tot ce putem între noi.” răpeşte şanse la fericire. Uneori oamenii aleg să plece căci sunt prea laşi ca să mai lupte pentru o iubire în care încă au şanse să câştige. Uneorii oamenii pleacă pentru că se aşteaptă ca iubirea să fie numai lapte şi miere, neştiind că cele mai puternice relaţii au fost întărite de probleme şi greutăţi pe care au reuşit să le depăşească. Uneorii oamenii ar trebui să stea de vorbă unii cu alţii, ar trebui să găsească soluţii împreună şi să meargă mai departe depăşind tot ce i-ar putea dezbina. ,, Ce nu te omoară te face mai puternic”. La fel e şi cu iubirea. Dacă pleci, măcar să pleci cu toate socotelile încheiate, aşa vei ştii că ajunsesei, într-adevăr la final, nu că ai plecat atunci când te aflai abia la jumătatea drumului atunci când ai hotărât să aduci tu însuţi finalul. În iubire, ,,Adio” spus în loc de ,,Te iubesc! Mai stai puţin să reparăm tot ce putem între noi.” răpeşte şanse la fericire.

                               În iubire nu se acceptă jumătăţile de măsură, o a treia persoană şi ,,Adio” spus în loc de ,,Te iubesc! Mai stai puţin să reparăm tot ce putem între noi.”

Foto: We Heart It

large (22)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (1.073)

  1. Florin 29th februarie 2016 at 00:12 -

   Total de acord!

   Reply

  Leave a Reply