În fiecare ,,Nu am nimic, sunt bine.” se ascund sute de sentimente pe care știi că ceilalți nu le vor înțelege, nu le vor aprecia sau nu le vor respecta. În spatele fiecărui ,,Nu am nimic, sunt bine.”se ascunde un om care a învățat să fie puternic de unul singur pentru că ceilalți au reușit de fiecare dată să doboare, nu să înalțe. 

                              Rareori putem spune că suntem cu adevărat fericiți, că ne mulțumim cu ceea ce am primit de la viață. Rareori sunt sentimente care să ne elibereze sufletele de toate greutățile pe care le simțeam atât de des… Dar cine poate să înțeleagă? Cine poate să îți fie alături în acele momente în care simți că nici măcar tu nu te poți înțelege pe deplin? Cine te poate ajuta să găsești un drum mai bun dacă tu nu ești în stare să te regăsești nici pe tine? 

                              Și așa alegem să ne închidem într-un banal ,,Sunt bine.” Pentru că nu vrem să mai dăm voie altcuiva acolo unde deja e dezastru sau furtună, pentru că nu ne dorim să fim răniți și mai tare de oameni care, poate, nu ne merită încrederea, iubirea, respectul… 

                              De asta, în fiecare ,,Nu am nimic, sunt bine.” se ascund sute de sentimente pe care știi că ceilalți nu le vor înțelege, nu le vor aprecia sau nu le vor respecta. În spatele fiecărui ,,Nu am nimic, sunt bine.”se ascunde un om care a învățat să fie puternic de unul singur pentru că ceilalți au reușit de fiecare dată să doboare, nu să înalțe. 

                              De asta alegem să trăim în singurătate sentimente care nu își au rostul între doi oameni, deși compania le-ar face mai ușoare… Eu pot să spun că sunt bine. Sunt bine cu tot ce înseamnă asta, de la toate lacrimile plânse până la golul acela imens din mijlocul pieptului pe care simt să nu îl pot umple… Până la dorul acela nebun care nu se astâmpără și nu îmi dă pace orice aș face. 

                              Dar așa e viața. Și orice ar fi ne datorăm fericirea. Ceea ce înseamnă că trebuie să mergem înainte și să pretindem că suntem bine chiar și atunci când nu suntem. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts