În bagajul ei de amintiri, o femeie va avea loc şi pentru cel care a făcut-o să sufere.

                                          O femeie poartă o mulţime de lucruri în suflet: Unele i-au oferit motive pentru a fi fericită, iar altele i-au adus durere în inimă. O femeie poartă în suflet multă iubire, câteva doruri, oameni care i-au oferit amintiri… Oameni…

                                         În bagajul ei de amintiri, o femeie va avea loc şi pentru cel care a făcut-o să sufere. Amintirea lui încă îi trezeşte un suspin sec, dar nu pentru că i-ar duce dorul sau i-ar simţi lipsa, ci pentru că la un moment dat i-a oferit amintiri frumoase. Cel care a făcut-o să sufere i-a oferit amintiri frumoase înainte ca el însuşi să devină o amintire neplăcută.

                                       Nu poţi uita un om care ţi-a oferit amintiri, fie ele frumoase sau mai puţin plăcute, dar o femeie nu va vrea să uite acel bărbat care i-a adus suferinţa în priviri. Ea va dori să-l păstreze în amintiri de dragul momentelor frumoase pe care i le-a oferit, dar şi pentru a-i servi drept lecţie de viaţă, căci datorită acelui bărbat a învăţat că nu toată lumea îi merită iubirea şi că ea însăşi merită mai mult, merită să fie iubită, merită să guste din dulcea fericire.

                                      Nu-l va urî pentru suferinţa pe care a trăit-o din cauza lui pentru că el a făcut parte din alegerile ei, poate nu dintre cele mai inspirate, dar atunci a fost alegerea ei, a fost tot ce şi-a dorit. Vine un moment, în viaţa fiecărei femei, în care îşi acceptă greşelile pentru că ştie că fac parte din ea, ştie că au ajutat-o să devină cea azi. Acea femeie care îşi acceptă greşelile ştie să trăiască fără regrete şi e sigură că dacă nu a găsit încă fericirea, aceasta o aşteptă undeva…

...În bagajul ei de amintiri, o femeie va avea loc şi pentru cel care a făcut-o să sufere…

Foto: We Heart It

large (56)

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply