În anumite momente viaţa e cea mai rafinată doamnă şi îşi spală toate păcatele de nemernică. Uneori destinul e cel mai manierat domn şi nu te mai desparte de oameni fără de care nu poţi trăi.

                                   Uneori viaţa pune punct, dar noi ne încăpăţânăm să continuăm şi ajungem la disperare şi dor şi renunţare. Alteori noi punem punct, iar viaţa pune virgulă şi avem surpriza plăcută să aflăm că suntem nevoiţi să ne despărţim doar ca să aflăm cât de mult ne iubim.

                                   Ai tu impresia că nu s-a terminat, te încăpăţânezi să tragi de o relaţie care stă pe loc de multă vreme şi mai e şi grea ca plumbul atunci când încerci să o faci să se ridice, să te facă fericită din nou. Ai tu impresia că încă mai poţi să lupţi, că încă se mai merită şi că încă eşti destul de puternică să readuci totul pe drumul cel bun, să fii fericită, să-l faci să fie la fel ca la început, să fii şi tu la fel ca la început. Dar are alte planuri cu noi şi le face în absenţa noastră, ne implică în mod direct şi totuşi nu ne întreabă nimeni dacă suntem de acord cu propriul destin. Într-un final ajungi la epuizare, oboseşti, îţi dai seama că te zbaţi zadarnic şi …renunţi.

                                   Şi câteodată crezi că s-a terminat, te consumi, te superi, plângi, uiţi să zâmbeşti, vezi numai partea rea a lucrurilor. Probabil e doar obişnuinţa de a trăi finaluri triste, de a rămâne singură, de a învăţa să trăieşti şi fără cei de care credeai că nu te poţi lipsi. Şi câteodată viaţa are alte planuri, câteodată e o doamnă, nu doar o scorpie, nu doar o nemernică amară. Câteodată viaţa îţi dă impresia că a pus punct şi că s-a terminat, că vei fi nevoită să trăieşti după acelaşi tipar din nou, dar de fapt ea pune doar o virgulă, îţi oferă o scurtă pauză… Îţi arată cât de mult poate apropia o despărţire doi oameni care se iubesc. Îţi demonstrează cât de sinceră e iubirea care vă leagă.

                                   În anumite momente viaţa e cea mai rafinată doamnă şi îşi spală toate păcatele de nemernică. Uneori destinul e cel mai manierat domn şi nu te mai desparte de oameni fără de care nu poţi trăi.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply