Important nu e mesajul, ci persoana care-l trimite. Important nu e locul, ci omul pe care îl ai alături. Important nu e să găseşti omul perfect, ci acel om căruia să-i poţi iubi imperfecţiunea.

                                  Important nu e mesajul, ci persoana care-l trimite. Important nu e locul, ci omul pe care îl ai alături. Important nu e să găseşti omul perfect, ci acel om căruia să-i poţi iubi imperfecţiunea. Nu vom fi niciodată destul de dependenţi de obiecte dacă lor nu putem să le asociem persoane şi nu vom fi niciodată mult prea ataşaţi de anumite locuri dacă ele nu ne vor aminti de oamenii dragi pe care cândva i-am iubit sau pe care încă îi iubim.

                                  Se spune că nu ar trebui să ne lăsăm inimile în locuri pe care nu le vom mai vizita sau la oameni care nu ne vor iubi niciodată, dar o facem, mai ales atunci când vine vorba de oameni. Realitatea zilelor noastre este că se întâmplă adesea să aşteptăm un mesaj care întârzie să apară sau nu apare deloc, dar asta nu înseamnă că internetul creează dependenţă. Dependenţa e creată de oamenii de care ne leagă internetul. Realitatea e că petrecem mult timp în anumile locuri doar pentru că de ele ne leagă amintiri, iar în acele amintiri sunt oameni iubiţi, iubiţi cândva sau iubiţi chiar şi acum. Sunt multe lucruri în viaţă care ne dau dependenţă şi ne mănâncă timpul liber, ne ucid sănătatea, ne distrug sau poate doar noi suntem cei care se autodistrug, dar oamenii, iubirea, dau cea mai mare dependenţă, acea dependenţă care lasă inima intactă, deşi o mănâncă de vie, deşi o rupe în bucăţi.

                                  Poate că nu avem stare, poate că aşteptăm cu toţii un mesaj, poate că aştepăm amândoi acelaşi mesaj şi poate că sunt locuri care ne trezesc amândurora aceleaşi amintiri, ne trezesc fiori pe spate şi ne încălzesc doar ca să simţim mai bine frigul dorului. Întotdeauna va conta omul, nu mesajul, nu telefonul. Întotdeauna va conta omul, nu locul, nu momentul… Întotdeauna va fi important să rămâi lângă acel om căruia să-i poţi iubi imperfecţiunea.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (2)

  1. Im not a ragular blogging person but, I like your post, really good…

   Reply
  2. CharlesTietS 24th iulie 2017 at 17:05 -

   wh0cd649724 zetia

   Reply

  Leave a Reply