Îmi rezerv dreptul de a spune ,,Nu”. Şi asta doar pentru că nu vreau lângă mine orice bărbat!

                                          Îmi rezerv dreptul de a spune ,,Nu”. Şi asta doar pentru că nu vreau lângă mine orice bărbat! Sunt sigură că nici tu nu vrei lângă tine orice fel de femeie. Sunt sigură că un bărbat e mult mai pretenţios în ceea ce priveşte modul în care trebuie să fie femeia de lângă el, aşa că nu văd de ce ar fi considerate pretenţioase femeile care pur şi simplu ştiu ce vor şi îşi permit să fie selective, să nu dea atenţie oricui.

                                          Nu vreau lângă mine orice bărbat, am impresia că în trecut am acordat atenţie cui n-ar fi trebuit şi din această cauză am avut de suferit, dar după o vreme am realizat că nu oricine merită efortul, că nu oricine are dreptul să deschidă uşi în sufletul ău, că nu oricine poate avea grijă de ce se găseşte în inima mea pentru a avea ce să iubească mereu.

                                          Mie îmi place bărbatul acela care nu te face să te simţi sclavă, ci te lasă liberă în trai, în simţire, în tot, acela care îţi dă iubire pentru că are de unde, nu acela care pretinde că nu meriţi pentru că el e lefter, sentimental vorbind, acela care toată viaţa lui a fost un luptător şi un învingător ştiind că dacă pierde femeia care îl iubeşte, automat pierde tot. 

                                          Am să spun ,,Nu, mulţumesc!” pentru că m-am săturat de bărbaţi cu inimă de turc, din aceia care iubesc multe şi vorbesc dulce, tandru, frumos, dar eu nu mi-am dorit niciodată să fiu o opţiune, eu mi-am dorit întotdeaua să fiu o alegere şi asta am de gând să fiu şi de acum înainte. 

                                          Îmi asum riscul de a fi văzută prin prisme deformate de către cei care nu sunt capabili să mă înţeleagă, dar îmi rezerv dreptul de a nu-mi păsa.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply