Îmi puteţi spune orice, dar tot cafeaua rămâne cel mai bun peţitor. Vrei să ieşim la o cafea?

                                                           Îmi puteţi spune orice, dar tot cafeaua rămâne cel mai bun peţitor. Vrei să ieşim la o cafea?

                                                           Tu poţi bea ceai, nu mă deranjează. Vom vorbi fiecare despre el, vom fi atenţi unul la celălalt, vor încerca să ne dezbrăcăm caracterele din priviri, deşi tu poate vei dori să mergi mult mai departe… E în firea ta, nu te condamn, dar nici nu sunt de acord cu asta. Eu voi fi puţin reticentă, dar foarte receptivă la ce-mi vei spune pentru că am învăţat ceva şi anume că bărbaţii au darul de a spune adevărul în aşa fel încât să pară atrăgător şi ieşit din comun. Ce să spun? Uite că mie-mi place sinceritate şi nu-mi pasă dacă e fadă, plictisitoare şi cât se poate de normală. E cât se poate de reală. Poate ai să-mi spui câteva glume, dar mă va amuza mai tare stângăcia cu care vei vira printre subiectele discuţiei noastre.

                                                           Sper să nu ai aşteptări prea mari de la prima cafea. Încerc întotdeauna să par inabordabilă sau doar foarte puţin impresionată pentru că îmi doresc să cunosc mai bine un om. Cei mai mulţi sunt maeştrii în a face o primă impresie bună, dar dacă nu ai un caracter care mă poate impresiona pur şi simplu, îmi poţi face şi douăzeci de impresii bune, dacă a douăzeci şi una e dezamăgitoare. N-am să fiu foarte entuziasmată, chiar dacă poate îmi vei da motive să fiu.

                                                           Poate o a doua cafea nu vom bea niciodată împreună, sau poate pe cele mai multe le vom savura în propria noastră casă, în fiecare dimineaţă înainte să plecăm la serviciu. Uneori se întâmplă şi asta, de la o simplă cafea se ajunge la o viaţă fericită trăită în doi. 

                                                           Cafeaua e cel mai bun peţitor al zilelor noastre. Câte căsnicii au început cu ,,Vrei să ieşim la o cafea?”…

                                                           Tu ce zici, vrei să ieşim la o cafea? 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply