Îmi plac bărbații sinceri, plimbările lungi, discuțiile târzii și florile pe care nu le poți cumpăra.

                   Sunt complicată. Sau poate am devenit complicată tocmai pentru că în esență sunt un om simplu de înțeles și cu cerințe simple. Ce-i drept, nu sunt de actualitate, cerințele mele. Și în consecință, poate nici eu nu sunt. 

                   Nu îmi pasă ce mașină conduci sau unde stai, cu ce te îmbraci sau de unde ți-ai cumpărat ceasul. Nu e treaba mea cât câștigi și ce fel de cadouri obișnuiești să oferi. Pe mine nu așa mă cucerești. Eu nu accept să fiu cumpărată și întreținută, nu vreau să mă simt obligată să dau ceva în schimbul a altceva. Îmi doresc ca totul să fie firesc și de la sine. Să nu încerci să mă cumperi pe mine. 

                   Îmi plac bărbații sinceri, plimbările lungi, discuțiile târzii și florile pe care nu le poți cumpăra. Îmi place să vorbesc despre subiecte sensibile sau extrem de dure atunci când cei din jurul meu se ascund după principii împrumutate sau după rușini nefondate. Vreau ca bărbatul de lângă mine să fie capabil să mă facă să simt în siguranță alături de el. Îmi doresc să fie inteligent și să aibă valori morale, să poată construi și să aprecieze munca. E ușor să moștenești. E greu să muncești. 

                   Prefer oricând o plimbare în aer liber, iar preferatele mele sunt florile sălbatice pentru că nu le poți face să crească acolo unde vrei tu, cresc doar unde vor ele, iar dacă încerci să le rupi, nu vor rezista zile întregi într-un pahar cu apă uitat pe o masă, ci se vor ofili în câteva minute. 

                   Sunt complicată… Însă doar pentru că eu am cu totul alte cerințe față de cele mai multe femei din jurul meu. Cine mai e adeptul sincerității în ziua de azi? Cine mai e dispus să iasă puțin din tipar pentru a face ceva nou? Și cine mai preferă să vorbească dacă e atât de ușor să ne închidem în fața unor mesaje tastate în grabă?

Foto: Savs

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts