Îmi doresc ca într-o dimineaţă să ne trezim în camere diferite, în case diferite, să fim departe. Îmi doresc ca în acea dimineaţă să nu mai poţi de dorul meu, iar mie să nu-mi pese. Exact ca acum, dar schimbând rolurile.

                                Îmi doresc ca într-o dimineaţă să ne trezim în camere diferite, în case diferite, să fim departe. Îmi doresc ca în acea dimineaţă să nu mai poţi de dorul meu, iar mie să nu-mi pese. Exact ca acum, dar schimbând rolurile.

                                Alergăm în braţele celor care preferă să ne întoarcă spatele şi la rândul nostru le întoarcem spatele celor care aleargă spre noi şi aşteaptă să-i primim cu braţele deschise. Iubim oamenii care nu au nevoie de iubirea noastră pentru că au impresia că au tot ce le trebuie pentru a fi fericiţi şi chiar sunt fericiţi, dar poate fericirea lor e construită din iluzii mici, pale şi neînsemnate. 

                                Uneori iubim prea mult şi suntem iubiţi prea puţin. Ducem dorul, păstrăm iubirea, încercăm din răsputeri să o menţinem vie în suflet. Azi mi-e dor. Ascult melodia care-mi linişteşte sufletul, privesc pe fereastă şi e atât de frumos afară, iar mie mi-e dor, atât de dor. Îmi doresc ca într-o dimineaţă să ne trezim la fel ca azi, să ne bem cafelele dulci, să plecăm de acasă la fel de devreme, să ne lăsăm la fel de purtaţi de grija de a nu uita ceva exact cum am făcut întodeauna, de atâtea ori împreună, de şi mai multe ori separaţi. Dar îmi doresc ca în acea dimineaţă să fie diferit, să fii tu cel care se trezeşte cu dor în inimă şi nu îşi mai poate lua mintea de la… Dor…

                                Îmi doresc ca într-o zi să îmi treacă, să nu-mi mai pese nici chiar dacă ţie ţi-e dor sau nu, dacă ai uitat sau încă îţi aminteşti, dacă ai iubit sau încă mai iubeşti, dacă ai sperat la împăcare sau încă mai speri. Îmi doresc ca într-o zi să ne putem privi din nou în ochi ca doi străini ce suntem şi ca doi iubiţi ce-am fost, să ne tăcem şi să ne spunem atâtea, să văd că ţi-e dor şi să-ţi arăt că mi-a trecut, am iertat, am uitat, am mers mai departe… Asta îmi doresc.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply