Îl mai ştii pe ăla care te-a rănit ultima oară? Fă-ţi o favoare şi fă-i lui în ciudă. Încearcă să fii fericită cât mai curând lângă cineva care merită ceva ce altcineva nu a fost în stare să aprecieze, nu dăm nume că se supără fostul.

                                 N-a trecut atât de mult, drept dovadă încă te mai doare sufletul atunci când te întorci în trecut la acelaşi semn de carte care ţine viu acel pasaj pe care nu vrei să-l laşi în urmă şi să mergi mai departe. Drept dovadă încă mai speri, undeva adânc în sufletul tău, că există minuni şi că ţi se va întâmpla şi ţie una, că se va întoarce sau că te va chema la el cu rugăminţi fierbinţi. Încă îl mai ştii pe acela care te-a rănit şi nu prea îţi pasă de tot răul făcut. Dacă s-ar putea, ai lua cu nerăbdare totul de la început acordând alte şanse unei relaţii fără şanse, dar totuşi ai mândria ta şi poate că e şi ea bună la ceva, nu ne dă voie să fim proşti de două ori repetând aceleaşi greşeli care ne duc spre nicăieri.

                                 Fă-ţi o favoare şi fă-i lui în ciudă. Din orgoliu, din mândrie, dar mai ales din respect de sine, mai ales. Fă-i lui în ciudă şi demonstrează-i că tu n-ai pierdut nimic, arată-i că de fapt el este cel care a pierdut mult. Nici n-o să-i pese, dar nici nu trebuie. Important e să ştii tu că ai avut de câştigat şi de pe urma pierderilor aduse de el. Ţi-a luat din suflet şi ţi-a lăsat o lecţie, te-a învăţat că n-a fost el cel ,,ales”, chiar dacă aşa credeai. Ai avut de câştigat, şi o lecţie, dar şi o şansă de a-l întâlni pe acela care va rămâne. 

                                 Într-o zi cineva te va aprecia exact atât cât meriţi, te va face fericită exact atât cât poţi aprecia şi te va sprijini exact atât cât vei avea nevoie. Nu toţi pot face asta, din păcate. Poate nu toţi sunt atât de capabili, nu spunem cine. Îl mai ştii pe ăla care te-a rănit ultima oară? Fă-ţi o favoare şi fă-i lui în ciudă. Încearcă să fii fericită cât mai curând lângă cineva care merită ceva ce altcineva nu a fost în stare să aprecieze, nu dăm nume că se supără fostul.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply