Iubeşte-o astăzi!

                                     Iubeşte-o astăzi ! Ieri s-a dus parcă de o veşnicie şi se îndreaptă cu paşi grăbiţi spre eternitate. Mâine poate nu va veni niciodată şi cum spune un vechi proverb, nu lăsa pe mâine ce poţi face azi. Iubeşte-o astăzi ! Iubeşte-o şi pentru ieri şi pentru mâine. Azi !

                                    Va veni un moment în care vei realiza că a trecut viaţa pe lângă tine fără să ştii cum şi de ce. În viaţă numărăm ani, dar ştim doar câţi am numărat, nu şi câţi vom număra de acum înainte.

                                     Ştii… Timpul îngheaţă într-o privire şi se opreşte de tot în atingerea caldă a unei sărutări. Poate că dacă nu ţi-ar fi făcut ea cunoştinţă cu eternul, nu l-ai fi cunoscut niciodată… Sau ar fi apărut o alta care să te înveţe să iubeşti… Poate… Sau poate nu.

                                     Of… Ce v-aţi face fără femei? Cine v-ar mai învăţa să iubiţi ?…

                                     Ea e croită pentru tine. E făcută pe măsura braţelor tale ca să o poţi îmbrăţişa cu dor de fiecare dată când îţi arde inima în piept de cât de dragă îţi este. Nu e un accesoriu, dar te face să străluceşti cum n-o va face vreodată nimic altceva. Ţi se potriveşte perfect. Te înţelege. Străluceşte de fericire când o ai pe aproape.Tu nu vezi cât de bine îţi şade cu ea de mână? Priveşte-vă în oglindă ! Nu. Nu în oglinda din hol, ci în oglinda sufletului. Acolo vei vedea cât de bine îţi şade cu ea alături şi cât de frumos ţi-a împodobit fericirea cu prezenţa ei firavă. Acolo vei vedea şi tu cât de împăcat eşti cu viaţa şi asta numai datorită ei. 

                                    Pentru toate astea… Eu spun c-ar trebui s-o iubeşti astăzi destul cât să compesensezi cât n-ai iubit-o ieri şi iubeşte-o preventiv şi pentru ziua de mâine. Nu se ştie niciodată. Dar nu uita s-o iubeşti şi pentru azi.

                                            Iubeşte-o astăzi pentru toată viaţa !

Foto: We Heart It

miresele-intra-in-competitie-pentru-o-luna-de-miere-de-cinci-stele_11

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply