Ignorând un bărbat îl faci să te dorească mai tare. Ignorând o femeie o faci să te iubească mai puţin. Ignorând un sentiment îl faci să fie mai puternic, dar în niciun caz nu-l uiţi.

                                      Ignorând un bărbat îl faci să te dorească mai tare. Din orgoliu, din ambiţie, din mândrie. Te vrea şi nu te vrea ca femeie, te vrea ca obiect, ca trofeu, ca o confirmare a faptului că poate să cucerească, să mintă, să vrăjească frumos. Ca o confirmare a faptului că pentru el încă are balta peşte şi nu-i stă niciuna în cale. Ignorând un bărbat nu faci altceva decât să-i trezeşti interesul. Bărbatul e vânător şi vrea tot ce e mai bun, tot ce e mai greu de cucerit. De cele mai multe ori, doar jocul seducţiei e de el, căci după aceea… Însă unii se joacă atât de tare cu focul încât în loc să cucerească ajung să se îndrăgostească. Acei bărbaţi iubesc frumos pentru că pun suflet.

                                      Ignorând o femeie o faci să te iubească mai puţin. Femeia n-are ambiţii prosteşti, deşi poate fi cea mai ambiţioasă fiinţă atunci când are motive. Femeia te iubeşte pur şi simplu, pentru ea iubirea e o certitudine, ea iubeşte pentru că iubeşte, pentru că aşa se simte liniştită, frumoasă, specială, numai iubind. Ignorând o femeie nu faci atceva decât să o îndepărtezi de tine, îi arăţi că nu meriţi să te iubească, să te aştepte, să piardă timp, să piardă şanse, să uite ţeluri şi drumuri şi oameni. Ignorând o femeie pierzi şansa ca ea să te iubească, să lupte pentru tine, să lupte pentru voi. Ignorând o femeie nu o faci să te iubească mai mult, să fie geloasă, o obligi să te iubească mai puţin, să devină indiferentă, să fie ignorantă şi ea.

                                      Ignorând un sentiment îl faci să fie mai puternic, dar în niciun caz nu-l uiţi. Dar noi nu ne ignorăm doar unii pe alţii, noi ne ignorăm pe noi înşine, ignorăm ceea ce simţim, ceea ce purtăm în suflet, ceea ce ne strigă inima până în adâncul făpturii. Încercăm să legăm la ochi sentimentele sperând că ele nu ne vor găsi, dar ne găsesc şi sunt mai puternice decât atunci când credeam că le-am lăsat în urmă definitiv. Suntimentele nu se uită, se trăiesc. Dacă sunt sortite să fie eterne, ele nu se uită. Dacă sunt sortite să piară, ele se pierd.

                                      Ignorând un bărbat îl faci să te dorească mai tare. Ignorând o femeie o faci să te iubească mai puţin. Ignorând un sentiment îl faci să fie mai puternic, dar în niciun caz nu-l uiţi.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (137)

  1. costy 29th mai 2016 at 18:54 -

   Dama de trefla cine esti?

   Reply
   • Madalina 24th octombrie 2016 at 22:52

    Ce conteaza? conteaza ca ai ce invata de la ea…

    Reply

  Leave a Reply