Ia-ţi, draga mea, bărbatul care să te facă să te simţi femeie. Ia-ţi un bărbat care să-şi merite statului. Şi noi, femeile independente, alea puternice şi emancipate, ar spune gura lumii, avem nevoie de bărbaţi. Tocmai asta e, avem nevoie de bărbaţi, nu de orice martalog!

                                     Ia-ţi, draga mea, bărbatul care să te facă să te simţi femeie. 

                                     Dacă tu te simţi femeie lângă el, adică frumoasă şi caldă şi blândă şi atrăgătoare şi tot ce-şi doreşte şi tot ce vrei să fii, şi înger şi drăcoaică şi copilă şi doamnă, atunci ia-l! Nu mai sta pe gânduri. Scoate la înaintare calităţile alea pe care le-ai băgat la naftalină de la ultima întâlnire, de la ultima dezamăgire, arată-i că se poate simţi bărbat lângă tine. 

                                     Dacă tu te simţi femeie numai lângă un bărbat, atunci fugi de singurătate până nu mai poţi, dar dacă nu eşti atât de grăbită, mergi încet, calcă cu grijă şi alege atât cu sufletul cât şi cu mintea pentru că sigur nu a fost prost acela care a spus că graba strică treaba. Draga mea, să nu te aştepţi să îţi spun eu sau oricine altcineva ce să cauţi la un bărbat, ce să iubeşti şi ce să încerci să schimbi pentru că dorinţa vine din interior. Ia-ţi bărbatul care îţi place ţie. 

                                     Vei avea timp de întrebări toată viaţa, până atunci opreşte-te din întrebat şi caută răspunsuri. Vei avea timp destul să fii ezitantă, dar până atunci fi sigură pe tine şi capătă tot ce-ţi doreşti. O femeie deşteaptă obţine întotdeauna ce vrea. O femeie înţeleaptă obţine ce vrea pentru totdeauna. Femeia dată dracului e de fapt un înger de femeie care şi-a lăsat sufletul să fie biciuit de unul şi altul, iar mai apoi a pus mâna pe bici şi s-a hotărât să mai schimbe câte ceva. Şi dacă ai suferit, ce? Lasă totul să-ţi fie lecţii şi-ai să poţi să dai şi tu lecţii. Lasă-i pe ăia slabi să te rănească şi ai să-l înveţi pe acela puternic să rămână lângă tine şi să te facă fericită.

                                     După două sau trei dezamăgiri îţi dai seama că s-ar putea să fie o problemă la tine, adesea faptul că nu ştii cum să pui problema. Se întâmplă să ai nevoie de un bărbat, să-l iubeşti, iar el să nu te facă să te simţi femeie. Ia-l pe acela care te face să te simţi femeie, arată-i că nu eşti dispusă să mai repeţi aceleaşi greşeli, să stai cu mâinile în sân aşteptând vreo minune de sus. 

                                     Ia-ţi un bărbat care să-şi merite statului. Şi noi, femeile independente, alea puternice şi emancipate, ar spune gura lumii, avem nevoie de bărbaţi. Tocmai asta e, avem nevoie de bărbaţi, nu de orice martalog!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • :)) Epic! Nu de orice „martalog”. :)) Te refereai la martalog, adica de-un simplu soldat? Sau de-un granicer? Adica voi il vreti pe print? Sau te-ai referit la martoaga? 😀 La un cal slab, la o gloaba? :))

 • Imi plac nespus de mult articolele de genul … erau niste versuri la un moment dat „… haide sa vorbim despre … prea multe pretentii, zero intentii…”. O femeie care nu stie sa se simta femeie, fara adaus din exterior, nu prea intra in discutie; ca sa „atragi” un barbat, in primul rand trebuie sa fi tu femeie. Atunci „martalogii” fug singuri.

 • Dar daca dai peste-un Barbat-adevarat? Care vine acasa la ora 4 dimineata (de la celelalte pe care l-e mai are)Cu o Bere, care-l ajuta sa inceapa discutia primul:-Cine a fost astazi la noi? Am lasat incaltamintea in partea dreapta ,dar am gasit-o in partea stinga,s.a.m.d. ????????

 • COMMENTS (4)

  1. Petru Ursu 02nd octombrie 2017 at 10:32 -

   Dar daca dai peste-un Barbat-adevarat? Care vine acasa la ora 4 dimineata (de la celelalte pe care l-e mai are)Cu o Bere, care-l ajuta sa inceapa discutia primul:-Cine a fost astazi la noi? Am lasat incaltamintea in partea dreapta ,dar am gasit-o in partea stinga,s.a.m.d. ????????

   Reply
  2. Dejan 29th august 2016 at 18:21 -

   Imi plac nespus de mult articolele de genul … erau niste versuri la un moment dat „… haide sa vorbim despre … prea multe pretentii, zero intentii…”. O femeie care nu stie sa se simta femeie, fara adaus din exterior, nu prea intra in discutie; ca sa „atragi” un barbat, in primul rand trebuie sa fi tu femeie. Atunci „martalogii” fug singuri.

   Reply
  3. Gogu 09th martie 2016 at 23:36 -

   Aww, ce buze frumoase! Am uitat ieri sa-ti spun ca esti superba?

   Reply
  4. Gogu 09th martie 2016 at 23:36 -

   :)) Epic! Nu de orice „martalog”. :)) Te refereai la martalog, adica de-un simplu soldat? Sau de-un granicer? Adica voi il vreti pe print? Sau te-ai referit la martoaga? 😀 La un cal slab, la o gloaba? :))

   Reply

  Leave a Reply