Ia-o, mă, în braţe atunci când e tristă, sărut-o pe frunte, pe buze, pe nas atunci când e supărată. Iubeşte-o, mă, mereu, dar mai ales atunci când are nevoie de tine, de confirmări, de iubire pentru că degeaba o iubeşti dacă, atunci când are cea mai mare nevoie, stai cu mâinile în buzunar şi doar priveşti.

                                    N-o lăsa, mă, să fie singură lângă tine atunci când are nevoie să fiţi doi în unul, să vă ascultaţi şi să încercaţi să vă înţelegeţi, să vă atingeţi pe spate şi să vă mângâiaţi în suflet, să nu vă vorbiţi şi să vă spuneţi totul. Va avea zile proaste sau oameni proşti cărora nu le va păsa de sufletul ei şi îl vor călca în picioare ca pe ultimul preş. Va avea sentimente amestecate în suflet şi nu se va mai înţelege pe ea însăşi, chiar dacă ea e cea care de obicei îi înţelege pe toţi. Se va simţi rău şi pentru durerile ei nu vor exista medicamente, ea are dureri care nu trec cu Nurofen, pe ea o doare sufletul. Şi atunci e momentul cel mai potrivit să-i arăţi că o iubeşti, nu atunci când sunt sute de oameni în jurul vostru, nu va conta la fel de mult, nu atunci când e fericită pentru că doar îi vei întreţine o stare frumoasă, dar atunci când a obosit, atunci are nevoie de iubire pentru că atunci tu îi poţi schimba gânduri şi poţi face ordine printre sentimentele care năvălesc în inima ei. 

                                    Nu-i da, mă, voie altuia să o iubească atunci când tu nu ai timp, nu vrei sau nu ai dispoziţia necesară pentru că nu va ezita să o facă. Dacă o femeie iubeşte un sigur bărbat, asta nu înseamnă că pe ea nu o iubesc mai mulţi bărbaţi. Şi refuzând să-i fii alături, îi faci rău. N-o lăsa, mă, singură atunci când eşti singurul pe care îl vrea alături pentru că va ajunge cândva, atunci când va renunţa la tine, să nu mai vrea pe nimeni alături. Va căpăta o inimă de piatră şi o atingere rece. Se va alege cu un suflet închis. Ea nu-şi doreşte asta, dar trebuie să nu-ţi doreşti nici tu.

                                    Ia-o, mă, în braţe atunci când e tristă, sărut-o pe frunte, pe buze, pe nas atunci când e supărată. Iubeşte-o, mă, mereu, dar mai ales atunci când are nevoie de tine, de confirmări, de iubire pentru că degeaba o iubeşti dacă, atunci când are cea mai mare nevoie, stai cu mâinile în buzunar şi doar priveşti.

                                    Iubeşte-o, mă!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Nu cred ca mai exista barbati care sa iubeasca cu adevarat,care sa fie alaturi de o femeie si cand acesteia ii este bine si cand ii este rau.Pentru ca e dificil sa induri si greutati ! 🙁

 • Sa stii ca exista , daca detine incredere, respect ,comunicare atunci vei simti ca iubeste cu adevarat si iti va fi alaturi la bine respectiv rau. Sunt o raritate intradevar dar exista , trebuie sa privesti cu atentie in jurul tau . Eu am gasit o astfel de raritate , deci se poate.

 • Poate nu prea mai exista barbati care sa iubeasca cu adevarat dar nici nu prea mai exista femei care sa merite sa fie iubite cu adevarat…..

 • COMMENTS (4)

  1. Mihai 13th februarie 2019 at 00:23 -

   Poate nu prea mai exista barbati care sa iubeasca cu adevarat dar nici nu prea mai exista femei care sa merite sa fie iubite cu adevarat…..

   Reply
  2. Andreea 26th august 2016 at 18:17 -

   Nu cred ca mai exista barbati care sa iubeasca cu adevarat,care sa fie alaturi de o femeie si cand acesteia ii este bine si cand ii este rau.Pentru ca e dificil sa induri si greutati ! 🙁

   Reply
   • Cornel 02nd septembrie 2017 at 14:30

    Ca sa citez pe Marin Preda, , „pe ce te bazezi”???!!!

    Reply
   • Roxana 26th august 2016 at 23:26

    Sa stii ca exista , daca detine incredere, respect ,comunicare atunci vei simti ca iubeste cu adevarat si iti va fi alaturi la bine respectiv rau. Sunt o raritate intradevar dar exista , trebuie sa privesti cu atentie in jurul tau . Eu am gasit o astfel de raritate , deci se poate.

    Reply

  Leave a Reply