Hai să-ţi spun cum să mă cucereşti… Mai întâi uită tot ce ştiai despre femei, eu nu mă încadrez în tipare, apoi iubeşte-mă, nu sunt pretenţioasă şi nu cer prea multe. Dacă vrei să cucereşti, iubeşte!

                                         Greşim, atât bărbaţi, cât şi femei, încercând să folosim tot ce am învăţat desăre ei sau despre ele din celelalte relaţii, din celelalte iubiri sau din celelalte eşecuri. Nu prea învăţăm despre bărbaţi sau despre femei, ci despre un singur om, despre cel pe care l-am avut în inimă şi l-am lăsat că umple un gol greu din suflet. Să nu crezi niciodată că dacă ai cunoscut o femie sau un bărbat poţi cunoaşte toţi acei oameni care urmează după ei în viaţa ta… Poţi să-i cunoşti pe toţi, cu excepţia unuia singur, şi să-ţi dai seama că pe acela nu-l poţi cunoaşte folosind ceea ce ştiai deja.

                                         Cu mine să nu încerci tot ce încercai cu ea, eu nu sunt ea, eu nu iubesc ca ea şi nu vreau să mă cucereşti aşa cum ai cucerit-o pe ea. Uită tot ce credeai că ştii despre femei, nu mă încadrez în tipare, îmi place să fac totul în modul meu unic, îmi place să fiu un om pe care să nu-l poată nimeni asemăna cu altcineva. 

                                         Dacă vrei să cucereşti, iubeşte! Eu cred că e de ajuns. Acolo unde iubirea nu este de ajuns pentru ca doi oameni să fie fericiţi împreună eu nu consider că pe ei îi leagă iubirea, poate alte interese da, poate alte dorinţe, dar nu iubirea. 

                                         Hai să-ţi spun cum să mă cucereşti… Fi tu însuţi, nu încerca să pari altcineva dacă eu pe tine vreau să te iubesc. Tratează-mă ca pe egalul tău pentru că asta vreau să-ţi fiu înainte de toate. Ajută-mă să mă regăsec pe mine, cea pe care mi-e drag să o privesc în oglindă, pentru că m-am săturat să mă privesc şi să nu mă pot recunoaşte. Iubeşte-mă, cred că de asta am cea mai mare nevoie acum când sunt pregătită pentru un nou început în viaţa mea.

                                         Hai să-ţi spun cum să mă cucereşti…  Mai întâi uită tot ce ştiai despre femei, eu nu mă încadrez în tipare, apoi iubeşte-mă, nu sunt pretenţioasă şi nu cer prea multe. Dacă vrei să cucereşti, iubeşte!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply