Hai să nu irosim o iubire frumoasă din cauza unor prostii. Hai să nu lăsăm orgoliile să intervină între noi. Și hai să nu le dăm voie celorlalți să ne spună ce e mai bine pentru noi. Hai să iubim așa cum n-am mai făcut-o. 

                               Uneori orgoliile sunt prea mari. Mai mari decât noi, mai mari decât iubirea, mai mari decât tot ce am construit împreună. Uneori orgoliile ne despart. De parcă ar fi vorba numai despre anumite persoane. De parcă unii ar avea mai mult de câștigat. De parcă la final nu am pierde cu toții. 

                               Uneori ne lăsăm ghidați de alții. Ei ne dictează pașii și ne fac să credem că încearcă să ne ajute. Și inevitabil se ajunge la un dezastru din care ei nu au nimic de pierdut. Se ajunge la un dezastru care pe noi ne costă mult. Iubire. Timp. Amintiri frumoase. Și știm cu toții că e o greșeală să îi ascultăm pe alții, mai ales în iubire. Dar sunt momente în care ne subapreciem, nu avem destulă încredere în noi înșine și ne încredem prea mult în oamenii cărora le pasă mai puțin decât avem impresia. Și îți dai seama la final că nu ai pe cine să dai vina… Pentru că toată vina îți aparține. 

                               Dar nu trebuie să fie așa. Pur și simplu nu trebuie. Hai să nu irosim o iubire frumoasă din cauza unor prostii. Hai să nu lăsăm orgoliile să intervină între noi. Și hai să nu le dăm voie celorlalți să ne spună ce e mai bine pentru noi. Hai să iubim așa cum n-am mai făcut-o. 

                               Hai să facem ce simțim. Fără să ne temem. Fără să ne întrebăm. Fără să ne calculăm fiecare pas. Până la urma despre asta e vorba… Despre tot curajul care îți trebuie ca să riști, despre toți fluturii care te răscolesc, despre nopțile nedormite și toate planurile făcute în detaliu. Hai să trăim așa cum am vrut mereu să o facem pentru că mai târziu poate va fi prea târziu… 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts