Hai să lăsăm trecutul la o parte și să vorbim despre prezent la un pahar cu vin.

                                Hai să lăsăm trecutul la o parte și să vorbim despre prezent la un pahar cu vin. Hai să ne gândim mai puțin la tot ce a fost și mai ales la ce a lipsit. Hai să ne reproșăm mai puțin despre ce nu ne-am spus și să ne amintim cu drag de cuvintele mute care au plutit între două săruturi. Hai să uităm pentru o vreme de ce nu mai merge și să ne amintim de ce a fost cândva atât de frumos.

                                Și hai să ne amețim zdravăn atât cât să ne permitem să fim sinceri cu reproșuri și lacrimi, cu emoții și tremur în glas. Mie mi s-a luat de măști de minciuni, de iluzii și promisiuni. Mi s-a luat să aștept, să te aștept. Mi s-a luat să te rog și să sper că mă vei asculta. Tu te-ai plictisit deja să te bat la cap…

                                Dar îmi place să cred că nu așa trebuie să fie. Îmi place să cred că iubirea dintre noi e sinceră și că, la fel ca toate iubirile sincere, va rezista, indiferent cât de încăpățânați suntem noi. Toarnă vin în pahare și hai să vedem care ajunge primul la fund, care se amețește primul, care dintre noi va fi mai slab și va renunța. Eu nu am nimic de pierdut, nu mi-e teamă. Printre atâtea dureri de suflet, o durere de cap e un fleac. Dar ție?

                                Hai să ne privim în ochi îndelung să vedem dacă mai arde ceva și hai să fim sinceri. Cu noi înșine. E trist când iubirea se stinge și în urma sa rămân doar doi străini, dar e și mai trist când acei străini aleg să pretindă că încă se cunosc. E trist că oamenii nu știu când să își ia rămas bun. Hai să bem paharele astea cu vin și poate ne revenim, poate ne trezim, poate ne dăm seama că încă ne mai iubim. Poate…

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts