Hai să lăsăm diplomaţia la o parte. Bărbaţii oferă iubire sperând că vor primi sex, iar femeile oferă sex sperând că vor primi iubire.

                                     Hai să lăsăm diplomaţia la o parte. Bărbaţii oferă iubire sperând că vor primi sex, iar femeile oferă sex sperând că vor primi iubire.

                                     De fapt ne amăgim toţi şi avem aşteptări exagerate.

                                     Bărbatul care te va iubi cu adevărat o va face fără să îţi ceară ceva. Pe el îl va face fericit un simplu sărut sau o banală strângere în braţe. Pentru el va conta mai mult faptul că sărutându-ţi buzele va putea să simtă căldura sufletului tău, nu pe cea a trupului. Va conta mai mult faptul că o strângere în braţe va reuşi să repună la loc toate părţile pe care le-a distrus cândva altcineva. Şi bărbaţii care iubesc suferă. De suferinţă scapă numai cei care nu iubesc, dar aceia sunt lipsiţi şi de frumoasa vrajă a iubirii. Aceia nu ştiu ce înseamnă să simţi că trăieşti cu adevărat. Dar e treaba lor. Ei ştiu ce câştigă şi ei ştiu ce pierd. Sau nu ştiu…

                                     Femeia care te va iubi nu va fi nevoită să facă ceva pentru ca tu să o iubeşti înapoi. Va fi de ajuns că te iubeşte cu sufletul şi fi tu liniştit că o va face şi cu trupul, dar nu îi cere asta. Lasă totul să fie decizia ei. În iubire nu ceri, în iubire primeşti fără să ceri pentru că celălalt ştie ce îţi doreşti şi te face fericit. Dar în iubire mai trebuie să îl faci, la rândul tău, şi pe celălalt fericit.

                                     Hai să lăsăm diplomaţia la o parte. Hai să le spunem lucrurilor pe nume. Relaţiile care au la bază interesul propriu al fiecărei persoane sunt sortite eşecului. O relaţie adevărată, una care nu are să îşi găsească sfârşitul, este formată din doi oameni care îşi vor numai binele unul celuilalt.

                                     Bărbaţii oferă iubire sperând că vor primi sex, iar femeile oferă sex sperând că vor primi iubire. Şi de aceea suferim toţi, adesea.

Foto: We Heart It

large (2)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply