Hai să fim sinceri. Adesea, pe femei nu numărul bărbaților le face cu*ve, ci calitatea acestora. Un bărbat ofticat că te-a pierdut sau că nu a fost capabil să te păstreze alături de el îți va găsi ție defecte. Unul care se respectă își va învăța lecția și te va aprecia.

                              Ar trebui să avem mai mare grijă ce spunem și ce credem pentru că, uneori sau de foarte multe ori, oamenii aleg să spună adevărul lor, nu adevărul sincer, sau aleg să spună ceea ce îi pune pe ei într-o lumină mai bună. Ne e greu să recunoaștem că am greșit, că am fost proști la un moment dat  așa cum  fiecare e în viața asta. Ne temem să nu fim judecați sau pur și simplu suntem mult prea orgolioși. Poate orgoliul e adevărata problemă. 

                             Și câte imagini au fost distruse din cauza acestui orgoliu, câți oameni răniți, câte lacrimi vărsate, câte griji. Toate din cauza unora care nu au vrut să accepte faptul că de fapt au fost singurii pierzători. Toate astea din cauza unora care au vrut cu orice preț să nu fie judecați și criticați de ceilalți. 

                             Hai să fim sinceri. Adesea, pe femei nu numărul bărbaților le face cu*ve, ci calitatea acestora. Un bărbat ofticat că te-a pierdut sau că nu a fost capabil să te păstreze alături de el îți va găsi ție defecte. Unul care se respectă își va învăța lecția și te va aprecia. Poate nu cu mult timp în urmă te ruga să îl ierți și spunea că s-a schimbat, că nu va mai greși. Iar acum încearcă să îți construiască o imagine falsă în fața altora care nu te cunosc. Iar asta spune multe. Dar nu despre tine, ci din contră. Și din păcate a uitat că la un moment dat ai fost una dintre alegeri sale și că se mândrea cu tine. 

                             A uitat că acum puțină vreme ar fi afișat peste tot iubirea pe care i-o purta unei femei pe care acum o numește cu*vă. Dar așa sunt oamenii. Mai uită. Și nu ar trebui să ne fie rușine să le amintim că nu toți putem fi mințiți ușor. 

 

 

 

Foto: Thiago Barletta

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts