Gura lumii afectează grav fericirea ta! Să faci tot ceea ce te face fericită! Nu contează cât îi face de geloşi fericirea ta pe ceilalţi. Nu contează câte neadevăruri îi îndeamnă să spună. Să faci întotdeauna ce te face fericită pentru că tu rămâi cu fericirea, nu cu spusele lor!

                                          Să faci tot ceea ce te face fericită! Nu contează cât îi face de geloşi fericirea ta pe ceilalţi. Nu contează câte neadevăruri îi îndeamnă să spună. Să faci întotdeauna ce te face fericită pentru că tu rămâi cu fericirea, nu cu spusele lor!

                                          Nu cred că avem dreptul să judecăm pe nimeni şi nu avem dreptul să tragem la răspundere pe nimeni. Fiecare e răspunzător de propriile acţiuni şi ar trebui să se îngrijească numai de acestea pentru că restul spuselor lor, cele care nu-i privesc în mod direct, sunt doar poveşti auzite, inventate, visate, în niciun caz nu foarte adevărate, deci ar trebui să fie înghiţite şi punct.

                                          Să faci tot ceea ce te face fericită! Vei afla că sunt fericiri mari şi fericiri mici pe care le trăieşti în viaţă. Vei afla că sunt fericiri care îţi fac bine, dar şi altele care îţi fac rău… Altele care te fac să-ţi pară rău că ai vrut să le trăieşti. Vor fi şi unii care te vor avertiza, iar mai apoi se vor bucura că au avut dreptate pentru că aşa suntem noi, oamenii, uneori, umblăm după dreptate, dar niciodată după cea care e mai importantă, umblăm după aceea care ne hrăneşte egoismul şi orgoliul. 

                                          Şi mai sunt fericiri pe care nu le trăieşti niciodată, trăieşti cu visele care îţi desenează tot ce-ar fi fost… Nu le trăieşti pentru că ţi-e teamă şi nu de tine, nu de celălalt, ci de ceilalţi, cei care contează cel mai puţin, cei care nu ar trebui de fapt să conteze deloc.  Aminteşte-ţi că nimeni n-are dreptul să judece pe nimeni. Gândeşte-te cu ce vrei să rămâi peste ani, cu amintiri sau cu regretul că n-ai ales să le trăieşti? Să faci întotdeauna ce te face fericită pentru că tu rămâi cu fericirea, nu cu spusele lor! Tu rămâi cu ce ai trăit, nu cu ce ţi-a fost teamă să faci! Să faci tot ce te face fericită fără să mai conteze altceva! Gura lumii afectează grav fericirea ta!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply