Gând pentru ea – Să nu mai pleci! – Acele zile de mai târziu în care era toamnă dacă tu nu erai în apropiere…

                              Acele zile de mai târziu în care era toamnă dacă tu nu erai în apropiere… Acele nopţi de primăvară aproape trecută în care îmi îngheţau sângele în vene şi sufletul în piept dacă nu te aveam în braţe. Acele cafele pline de zahăr, dar pe care nu reuşeam să le simt decât amare dacă nu le împărţeam cu tine, dacă nu veneai cu mierea buzelor tale să le îndulceşti. Acele clipe eterne de aşteptare care mă chinuiau atunci când nu erai tu ca să poţi da timpul peste cap cu firea ta rebelă. Toate acele dimineţi care păreau doar un lung drum spre infern când nu-mi erau sărutările tale ceas deşteptător. Acea tristeţe care nu voia să mă părăsească până nu veneai tu să o alungi. Acea viaţă fără sens pe care am trăit-o până ai apărut tu şi i-ai dat unul.

                             Acele… Toate acele momente în care absenţa ta mă făcea să realizez că sunt dependent de prezenţa ta în viaţa mea. Acele momente în care mi-am dat seama cât de minunată poţi fi. Acele momente în care te voiam şi mai mult doar pentru mine. Acele momente în care am realizat cât de mult te iubesc, iubito… Acele momente pe care nu le mai vreau… Acum te vreau doar pe tine. Te vreau să-mi fii primăvară, soare, miere şi timp, să-mi fi deştepatre, fericire şi sens al drumului în viaţă. Te vreau pentru veşnicie, înţelegi? Spune-mi, înţelegi?… Să nu mai pleci ! Să nu mai pleci niciodată ! Să rămâi mereu lângă mine, da? 

                            Acele zile de mai târziu în care era toamnă dacă tu nu erai în apropiere… Acele nopţi de primăvară aproape trecută în care îmi îngheţau sângele în vene şi sufletul în piept dacă nu te aveam în braţe. Acele cafele pline de zahăr, dar pe care nu reuşeam să le simt decât amare dacă nu le împărţeam cu tine, dacă nu veneai cu mierea buzelor tale să le îndulceşti. Acele clipe eterne de aşteptare care mă chinuiau atunci când nu erai tu ca să poţi da timpul peste cap cu firea ta rebelă… Toate m-au făcut să te iubesc şi mai mult…

Foto: We Heart It

large (9)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply