Gând către el

                          Nu-ţi spun prea des ceea ce simt în multe cuvinte pentru că mi-e teamă să nu te îndoieşti de ele, îţi spun simplu că te iubesc, dar ceea ce simt eu pentru tine îmi dă senzaţia că nu poate fi cuprins în simplul ,,Te iubesc”. Ce simt eu pentru tine e mult mai mult decât simpla iubire.

                          Nu ştiu de ce, de când sau cum, dar ai devenit totul pentru mine. Îi faci pe ceilalţi să pălească în faţa ta pentru că eu te văd doar pe tine. Şi asta nu se întâmplă de ieri şi nici de azi. Se întâmplă de mult timp şi sper că se va întâmpla pentru foarte mult timp de acum încolo.

                          Simt că până te-am întâlnit doar am existat, nu am trăit, nu am ştiut ce înseamnă fericirea, adevărata fericire. Fericirea e mare numai atunci când se împarte la doi. Nu ştiu de ce, dar sunt bucuroasă că e astfel. Sunt bucuroasă că pot împărţi fericirea mea cu …tine. Mi-ai oferit tot ce-mi puteam dori şi nu mi-a putut oferi o lume întreagă, doar în câteva clipe, din zâmbete şi priviri. Şi nu ştiu de ce…

                         Nu ştiu de ce, dar ce simt eu pentru nu e iubire, e mult mai mult decât atât şi nu vreau să uiţi să asta… niciodată…

                         Şi îmi pare rău că nu îţi las mărturie sentimentele mele prea des, dar ştiu că dacă aş face-o ele nu ar mai avea aceeaşi valoare. Te bucuri mai mult atunci când primeşti o floare după un an decât atunci când o primeşti zilnic. Nu-ţi spun zilnic toate astea pentru că nu vreau să devină o obişnuinţă. Dar vreau să reciteşti acest mesaj zilnic ca să îţi poţi aminti ceea ce simt, iar la un moment dat, poate voi găsi cuvinte care să fie ceva mai aproape de adevăr în încercarea de a descrie ceea ce simt eu pentru tine…

Foto: We Heart It

large (45)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Exista atatea familii in jurul tau, DE CE NU SUNTETI FAMILIE? De ce il lasi singur pe iubirea ta? De ce cu altii ai planuri si nu cu el?

 • COMMENTS (364)

  1. paulica 28th februarie 2016 at 19:46 -

   Exista atatea familii in jurul tau, DE CE NU SUNTETI FAMILIE? De ce il lasi singur pe iubirea ta? De ce cu altii ai planuri si nu cu el?

   Reply

  Leave a Reply