Frânturi de sentimente sincere.

                                     ,,Crezi tu că va recunoaşte vreun bărbat vreodată cât de importante sunt femeile pentru noi? Crezi că va spune că tânjeşte după afecţiune şi că arde de nerăbdare să o strângă în braţe după o zi obositoare? Crezi asta?

                                     Da’ de unde. Va spune pe dracu’. Nu va spune. Nu va recunoaşte nimic. E mândria prea mare. Mie-mi spui. Suntem bărbaţi, nu? Poate ei îi va spune. Suntem şi noi oameni până la urmă. Uneori simţim nevoia să facem mărturisiri, să ne mai descărcăm sufletele de emoţii, dar între noi nici nu vine vorba de aşa ceva. Suntem care mai de care mai ,,bărbaţii”. Dacă ne întrebi, femeile sunt cele care ar face orice pentru noi. În schimb, noi ,,suntem realişti, puternic ancoraţi în viaţa de zi cu zi, nu ne lăsăm luaţi de val de către sentimente”, dar dacă ne analizezi atunci când ne aflăm în prezenţa celei iubite, atunci când numai pereţii ne sunt martori că existăm, atunci când ne rătăcim printre priviri, vei vedea cât de departe de realitete suntem duşi cu toată bărbăţia noastră.

                                      Degeaba pretindem că suntem zmei pentru că undeva adânc în sufletele noastre ştim cât de importante sunt femeile iubite pentru noi şi cât de puternic este cuvântul spus de iubire existenţei noasrte.

                                     Dacă mă aud vorbind aşa vor spune că toate astea sunt numai baliverne. Că nu e nimic adevărat. Adică… ,,Bărbaţii sunt foarte diferiţi de femei. Noi suntem veriga puternică a umanităţii. Femeile sunt cele care se dau în vânt după lacrimi vărsate şi sentimente rostite cu dor şi pasiune.” Aha… Aşa ziceam şi eu. Sau nu. Lăsaţi-mă pe mine să îndrug ,,balivernele” pe care voi nu veţi avea niciodată curaj să le spuneţi. Asta nu înseamnă că nu sunt adevărate şi asta nu înseamnă că nu mai sunt bărbat.

                                      Dar să trecem peste asta, eu sunt singur, ei sunt mulţi, iar vinul meu nu se goleşte singur din pahar…”

Foto: We Heart It

tumblr_md8wcvcbqf1ry0rieo1_500

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply