Florile se ofilesc. Cerceii se pierd. Tu să rămăi. Pe tine să i te dăruieşti dacă îţi doreşti cu adevărat să-i faci un cadou frumos, de restul se poate lipsi, crede-mă!

                                    Florile se ofilesc. Cerceii se pierd. Tu să rămăi. Pe tine să i te dăruieşti dacă îţi doreşti cu adevărat să-i faci un cadou frumos, de restul se poate lipsi, crede-mă!

                                    Gestul contează, omul contează mai mult. Florile sunt frumoase, ideea că s-a gândit la tine e de trei ori mai frumoasă. Bijuteriile se pierd, se demodează, amintirea momentului rămâne, însă de ce să fii zgârcit şi să nu i te dăruieşti pe tine? Există vreun motiv, bărbatule, pentru care să nu-i oferi tot ce poţi dacă nu există nimic care să te împiedice să o faci? Dăruieşte-i un om de care să fie mândră, un bărbat pe care să-l poarte de braţ cu cea mai mare încântare. Dăruieşte-i un suflet pe care să-l lege de al ei cu un nod atât de strâns încât nici să n-o doară, nici să-i lase vreo urmă, ci doar să devină parte din ea.

                                    Femeia se poate lipsi de tot dacă are parte de iubirea care o întregeşte. Tu să nu crezi că-ţi vrea cadourile, te înşeli, ea vrea să ştie că te-ai gândit la ea. Uneori, un simplu mesaj de la tine valorează mai mult decât atenţiile pe care le-a primit până atunci. Femeia care se respectă, dragule, vrea atenţie, nu atenţii, cu asta o atingi pe ea la suflet. Unori o vorbă bună ţine de cald, o purtare de grijă chiar te îndeamnă să ai grijă, uneori o strângere în braţe poate să readucă împreună toate fărâmele de suflet care au fost călcate în picioare de alţii. De-aţi şti voi…

                                    De-aţi şti voi cât de uşor e să ajungi la inima unei femei, cât de uşor e să o aduci în stare să te iubească. De aţi şti voi cât de uşor e să răneşti o femeie. Dar voi nu ştiţi, voi presupuneţi şi vă înşelaţi.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (243)

  1. Nicusorel 08th martie 2016 at 21:42 -

   Pai noi stim! Asta si vrem. ^_^ Sa o imbratisam..

   Reply

  Leave a Reply